OshKosh B'Gosh Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

OshKosh B'Gosh

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kaylee Wintheiser
Jeg nylig kjøpt noen barneklær på OshKosh B'Gosh, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på klærne. Jeg kjøpte en overalls til min sønn som var virkelig godt laget og har holdt seg ut...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Vurdering av OshKosh B'Gosh

  Jeg nylig kjøpt noen barneklær på OshKosh B'Gosh, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på klærne. Jeg kjøpte en overalls til min sønn som var virkelig godt laget og har holdt seg utmerket etter flere vasker. Utvalget av klær for både gutter og jenter var imponerende, selv om jeg var der hovedsakelig for min sønns klær. Og prisene var rimelige sammenlignet med andre steder jeg har handlet i. Kundeservice var også hyggelig å jobbe med. Jeg hadde noen spørsmål om størrelser, og representanten tok seg god tid til å hjelpe meg finne det riktige valget. Samlet sett hadde jeg en flott opplevelse shopping her, og vil definitivt komme tilbake igjen når det er tid for mer barneklærinkjøp.


Andre så også på