obs Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

obs

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Eliezer Ryan
Jeg har nylig hatt en veldig positiv opplevelse med Obs. Jeg var på utkikk etter flere forskjellige produkter og de hadde alt jeg trengte på ett sted, noe som sparte meg tid og penger sammenlignet ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En bukk til OBS: En anmeldelse om positive erfaringer med nettstedet

  Jeg har nylig hatt en veldig positiv opplevelse med Obs. Jeg var på utkikk etter flere forskjellige produkter og de hadde alt jeg trengte på ett sted, noe som sparte meg tid og penger sammenlignet med å handle ulike steder. Nettsiden deres tilbyr et bredt utvalg av over 10 000 varer, noe som gjorde det enkelt for meg å finne akkurat det jeg lette etter. Jeg satte også pris på at nettsiden deres er brukervennlig og intuitiv å navigere. Da jeg la inn min bestilling ble den raskt behandlet og frakten gikk smertefritt. Produktene ankom i god stand uten noen skader eller mangler. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Obs til andre som søker et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Tusen takk for den flotte handelsopplevelsen!


Andre så også på