Nudient Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Nudient

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Savanna Bode
Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra NUDIENT, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktene og opplevelsen min. Som en som prøver å leve et bærekraftig liv, var det flott å se at NUDIENT ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Norsk: Min erfaringer med NUDIENT

  Jeg har nylig kjøpt flere produkter fra NUDIENT, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med produktene og opplevelsen min. Som en som prøver å leve et bærekraftig liv, var det flott å se at NUDIENT også fokuserer på dette ved å være en "sustainable fashion tech brand". Jeg kan si at produktene deres virker veldig holdbare og av høy kvalitet, selv om de også ser ut til å være trendy. Jeg var spesielt imponert over utvalget av mobiltelefon-deksler som de hadde. De hadde virkelig mange forskjellige design og farger! Etter noen timer med surfing på nettstedet deres klarte jeg endelig å bestemme meg for hvilket deksel jeg skulle velge.. eller rettere sagt; hvilke to deksler! Frakten gikk fort uten uforventede forsinkelser eller problemer. Kundestøtte-teamet kunne besvare alle spørsmålene mine før kjøpet mitt. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale NUDIENT hvis du leter etter et flott sted å handle mobiltilbehør :).


Andre så også på