MyBlend Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

MyBlend

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mayert
Jeg har nylig kjøpt MyBlend 3 Trådlös Mixer og jeg er virkelig imponert over dens funksjonalitet. Denne trådløse og oppladbare mikseren er i stand til å blande alt fra fryste frukter til is, takket...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv anmeldelse av MyBlend 3 Trådlös Mixer Title: Sunn nytelse på farten

  Jeg har nylig kjøpt MyBlend 3 Trådlös Mixer og jeg er virkelig imponert over dens funksjonalitet. Denne trådløse og oppladbare mikseren er i stand til å blande alt fra fryste frukter til is, takket være dens kraftige motor. Jeg elsker hvor enkel den er å bruke og rengjøre - bare ta av flasken etter bruk, skyll den raskt, klar til neste gangs bruk! Det som gjør at MyBlend 3 skiller seg ut for meg, er både designet og størrelsen på flasken. Flasken rommer hele 600 ml, noe som betyr at du kan lage store porsjoner om ønskelig. Mikserens design gjør det også lett å ha med seg når man vil nyte deilige smoothies hjemme eller når man skal på tur. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale MyBlend 3 Trådlös Mixer til alle som ser etter en praktisk måte å lage sunn mat på farten. Opplev friheten ved trådløs blending nå!


Andre så også på