Mobvoi Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Mobvoi

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Freida Watsica
Jeg har nylig kjøpt en TicWatch smartklokke fra Mobvoi, og jeg er veldig fornøyd med produktet mitt. Klokken var enkel å sette opp og koble til mobilen min via Bluetooth. Jeg kan nå motta varsler p...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Mobvois Produktanmeldelse - Min erfaring med Ticwatch Smartwatch

  Jeg har nylig kjøpt en TicWatch smartklokke fra Mobvoi, og jeg er veldig fornøyd med produktet mitt. Klokken var enkel å sette opp og koble til mobilen min via Bluetooth. Jeg kan nå motta varsler på håndleddet mitt uten å måtte ta opp telefonen min. En av de tingene jeg liker best med TicWatch Pro 3 er batterilevetiden. Med den nye Qualcomm-plattformchipsen varer klokken hele dagen pluss at det er nok strøm igjen til neste dag også! Det betyr at jeg slipper å bekymre meg for å lade den hver natt som andre mennesker gjør. En annen funksjon som skiller seg ut for meg, er Google Assistant-integreringen. Jeg kan raskt stille spørsmål eller be om hjelp rett fra klokken i stedet for å dra frem telefonen min når jeg trenger informasjon umiddelbart. Til slutt vil jeg nevne hurtigladingsegenskapene til TicWatch-laderen - det tar bare omtrent 1 time å få full ladning! Samlet sett har Mobvoi kuratert et fantastisk utvalg av produkter som passer perfekt inn i livsstilen din; fra smarttelefon-tilbehør til hjemme-treningsutstyr, leverer Mobvoi gode valuta-for-pengene-produkter.


Andre så også på