Mimmis Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Mimmis

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Johnston
Jeg har nylig kjøpt barnevogn og diverse utstyr til barnet mitt på Mimmis.no, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hele opplevelsen. Fra det store utvalget av produkter til den raske leveringen, ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv handleopplevelse hos Mimmis.no

  Jeg har nylig kjøpt barnevogn og diverse utstyr til barnet mitt på Mimmis.no, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hele opplevelsen. Fra det store utvalget av produkter til den raske leveringen, var alt en positiv opplevelse. Nettstedet er brukervennlig og lett å navigere. Jeg fant raskt produktene jeg ønsket meg og fant også flere andre produkter som ville være nyttige for meg. De hadde virkelig et imponerende utvalg av babyutstyr! Det beste var at alle produktene deres hadde konkurransedyktige priser i forhold til hva som finnes andre steder på nett. Leveringstiden var veldig rask - jeg mottok bestillingen min innen tre dager etter bestillingen ble gjort. Produktene kom i perfekt stand og de ser akkurat slik ut som de gjorde på nettsiden deres. Jeg har nå brukt produktene i noen uker, og kvaliteten er også så bra som lovet! Totalt sett vil jeg absolutt anbefale Mimmis.no til alle foreldre eller kommende foreldre! Denne butikken gir god valuta for pengene dine samtidig som du får svært høy kvalitet!


Andre så også på