LEGO Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

LEGO

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Schmitt
LEGO er en fantastisk merkevare som tilbyr utrolige byggeleker for barn og voksne. Jeg kjøpte nylig et LEGO-sett fra deres offisielle nettbutikk og var veldig fornøyd med hele opplevelsen. Nettste...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske produkter for kreativitet

  LEGO er en fantastisk merkevare som tilbyr utrolige byggeleker for barn og voksne. Jeg kjøpte nylig et LEGO-sett fra deres offisielle nettbutikk og var veldig fornøyd med hele opplevelsen. Nettstedet deres har et stort utvalg av LEGO-produkter, inkludert eksklusive sett som ikke finnes andre steder. Bestillingen min ble enkel og smidig, og jeg mottok pakken min innen den estimerte leveringstiden. Kvaliteten på selve LEGO-settet var helt fantastisk. Brikkene passer perfekt sammen, og instruksjonene var klare å følge. Byggingen selv var både utfordrende og moro - akkurat slik byggelek bør være! Jeg vil absolutt anbefale LEGO-merkevaren til alle som leter etter kreative leker eller ønsker å stimulere barnas fantasi gjennom lekende læring.


Andre så også på