LEGO

Alle anmeldelser

LEGO

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Lekia
Lekia

Enten man liker det eller ikke så er det like greit å bare akseptere det, du kommer til å kjøpe leketøy en gang i d...

LEGO

Er du på utkikk etter morsomme barneleker? Har du vurdert å sjekke ut Lego? Lego består av kreative byggeklosser og figurer, og det er kun kreativiteten som setter grenser for hva du kan skape, men kan du stole på dette merket? Lego er et selskap som hevder å drive med å distribuere leker og andre morsomme ting, men stemmer dette? Passer Lego for barn? Er kvaliteten god nok? Det anbefales å lese ærlige kundeanmeldelser fra eksisterende kunder før du går videre til selskapets nettside for mer informasjon. Få svar på dine spørsmål om Lego her.

Om Lego
Lego ble etablert i år 1932, erklærer Lego å være et selskap som er involvert i produksjon og salg av leker for barn. Selskapet sier at navnet Lego kom fra det danske ordet leg godt, som på engelsk betyr «spill godt» og beskriver i få ord kort hva de standarder for som merkevare. Selskapet ble stiftet av Ole Kirk Kristiansen, senere tatt over av hans sønn, og deretter til hans barnebarn Kield Kirk Kristiansen som er nåværende administrerende direktør i selskapet. Lego hevder å ha startet fra det lille snekkerverkstedet og blitt til en moderne global virksomhet som distribuerer leker til forskjellige regioner over hele verden. De hevder å ha lansert sitt aller første produkt Lego-klossen i år 1958, som viste seg å være et av dets beste, viktigste produkter som også vant dem århundrets beste leketøy. For kunder som ønsker å holde seg nært knyttet til selskapet, kan de sjekke ut eller følge sidene deres på sosiale medieplattformer som Twitter, Facebook, YouTube og Instagram. Kunder kan også ringe via telefon.

Produkter og tjenester fra Lego
Lego har et bredt utvalg av leker for barn i ulike aldre og faste temaer. Noen av produktene som tilbys av selskapet er; Klosstilbehør sammen med sett, ryggsekker, matbokser, bøker, tilbehør, skrivesaker, nøkkelringer, rollelek med kostymer, barneklær, Lego-varer, gavekort og mange andre leketøysprodukter. Lego tilbyr frakttjenester hvor standardleveranser tar ca. 2 til 4 virkedager, ekspressleveringer 1-2 virkedager, pick a Brick tar i gjennomsnitt 7-10 virkedager og 9-10 forretningsdager for Bricks-bestillinger. Selskapet tilbyr ikke frakttjenester til Kanaløyene inkludert Guernsey og Jersey. Lego tilbyr 90 dagers returrett for kunder som ikke er fornøyd med kjøpet, disse returene gjøres gratis uten noen fraktkostnader. Lego aksepterer følgende alternativer som et gyldig betalingsmiddel som PayPal, Apple Pay, MasterCard American Express og VISA. Lego har som mål å tilby kvalitetsleker til barn rundt hele verden, og skiller seg fra andre lekeselskaper med sine kreative løsninger.

Les anmeldelser av andre nettbutikker.

Erfaringer med Lego
Har du noen gang handlet hos Lego? Har du kjøpt Lego i gave til småsøsken eller andre familiemedlemer? Dine ærlige anmeldelser vil være nødvendig hvis du noen gang har handlet med Lego. Når var siste gang du handlet hos Lego? Hvilke av produktene valgte du? Hvordan var kvaliteten på produktet og tjenestene? Var de så gode som du forestilte deg? Hva synes du om byggeklossene? Ser du for deg å handle hos dette selskapet i nærmeste fremtid? Del gjerne din erfaring og tilbakemelding om selskapet, og hjelp potensielle kunder finne ut om dette er et selskap de burde handle hos eller ikke. Takk for at du legger igjen en tilbakemelding.