Lappeliten Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lappeliten

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Turner
Jeg har nylig hatt en utmerket opplevelse med Lappeliten, og jeg vil gjerne dele min erfaring. Jeg kjøpte navnelapper til klærne og utstyret mitt fra deres nettside, og jeg var imponert over kvalit...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk opplevelse hos Lappeliten

  Jeg har nylig hatt en utmerket opplevelse med Lappeliten, og jeg vil gjerne dele min erfaring. Jeg kjøpte navnelapper til klærne og utstyret mitt fra deres nettside, og jeg var imponert over kvaliteten på produktene de tilbyr. Det er veldig enkelt å designe dine egne navnelapper på nettstedet deres. Jeg fant det lett å velge størrelse, skrifttype og farge som passet mine behov best. Det tok ikke lang tid før lappene ble levert til meg i posten. Jeg satte pris på at Lappeliten tilbyr lapper som kan tåle oppvaskmaskin, opptil 60 graders vask samt tørketrommel - dette gjorde valget enkelt for meg da jeg ønsket noe holdbart og praktisk for mine klær og eiendeler. Totalt sett kan jeg anbefale Lappeliten til alle som trenger plagg- eller utstyrsnavler av god kvalitet. Takk skal dere ha!


Andre så også på