Kymo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kymo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Violette
Jeg har nylig kjøpt et teppe fra Kymo og jeg er utrolig fornøyd med produktet og kundeopplevelsen. Jeg fant det enkelt å navigere på nettsiden deres, som tilbyr spesielle funksjoner for å designe e...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Et glimrende valg for moderne helgedekor

  Jeg har nylig kjøpt et teppe fra Kymo og jeg er utrolig fornøyd med produktet og kundeopplevelsen. Jeg fant det enkelt å navigere på nettsiden deres, som tilbyr spesielle funksjoner for å designe egne tepper. Jeg var overveldet av den brede variasjonen av farger, teksturer og størrelser de hadde å tilby. Jeg bestemte meg for å designe mitt eget teppe ved hjelp av deres brukervennlige verktøy. Prosessen var jevn og enkel, og totalt sett veldig underholdende! Da jeg mottok teppet noen uker senere, ble jeg virkelig imponert over det høye håndverket som hadde gått inn i produksjonen. Kvaliteten på teppet er fantastisk - mykheten, tykkelsen - alt om det føles førsteklasses! Og enda bedre: Teppet passer perfekt inn i stuen min både når det gjelder størrelse og stil! Samlet sett vil jeg absolutt anbefale Kymo til alle som leter etter et unikt stykke hjemmedekorasjon eller bare trenger noe nytt for gulvet sitt. Deres varierte ​​utvalg kombinert med fenomenal kundestøtte skaper en flott shoppingopplevelse!


Andre så også på