Kreativshop Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Kreativshop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Amelia Wehner
Jeg har nylig handlet på Kreativshop og jeg var virkelig imponert over deres utvalg av produkter for kreative personer. Fra vinyl til kuttemaskiner, stoff, og diverse tilbehør. Butikken hadde alt m...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Kjøpsopplevelse hos Kreativshop

  Jeg har nylig handlet på Kreativshop og jeg var virkelig imponert over deres utvalg av produkter for kreative personer. Fra vinyl til kuttemaskiner, stoff, og diverse tilbehør. Butikken hadde alt man trenger til å være kreativ! Prisene var også rimelige i forhold til andre butikker som selger det samme sortimentet. Det var enkelt å finne produktene jeg lette etter takket være den oversiktlige nettsiden deres og beskrivelsene om hvert produkt var detaljerte slik at jeg visste hva jeg kjøpte uten å måtte bekymre meg for eventuelle overraskelser når jeg mottok varene mine. Leveringen av produktene skjedde raskt og smidig fra den dagen bestillingen min ble godkjent. Det er alltid hyggelig når nettbutikker lever opp til sine lover om rask levering! Totalopplevelsen av kjøpet mitt hos Kreativshop.no får et solid tommel opp fra meg. Jeg vil anbefale denne butikken til alle de kreative sjeler som ønsker gode produkter med konkurransedyktige priser!


Andre så også på