Komplett

Alle anmeldelser

Komplett

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg

Er du på jakt etter en nettbutikk som har et stort sortiment innen elektronikk slik at du kan finne alle produktene du trenger på et og...

Logo Elkjøp
Elkjøp

Ser du etter en trygg og pålitelig elektronikkbutikk på nett? Det er ikke så enkelt som man kanskje tror å navigere seg fre...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co

Skulle du ønske du kunne finne alt av hjemmeelektronikk på et og samme sted uten å måtte innom flere butikker? Nå fi...

Komplett

Er du på jakt etter den beste nettbutikken for elektronikk og tilbehør? Det finnes et hav av nettbutikker innen dette segmentet, noe som kan gjøre det vanskelig å vite hvilken man burde velge. Når det kommer til elektronikk er det selvfølgelig viktig å sørge for at man handler fra en trygg leverandør. For å finne ut om nettbutikker som blant annet Komplett er til å stole på så kan du lese både informasjon og anmeldelser her på ReviewsBird. Denne informasjonen vil gjøre det mye enklere for deg å finne det beste alternativet.

Om Komplett
Komplett er en del av netthandelsaktøren Komplett Group AS. Komplett Group eier flere ulike nettbutikker som Komplett.no, komplettbedrift.no og Bush.no i Norge, i tillegg til lignende varianter i Sverige og Danmark. Komplett Group AS er et offentlig selskap som ble opprettet i 1996. Selskapets hovedlager ligger i Sandefjord og det er derfra de sender varer til både Norge, Sverige og Danmark.

Produkter og tjenester av Komplett
Komplett er en nettbutikk som selger varer innen elektronikk og annet tilbehør på nett. Sortimentet deres er delt inn i flere ulike produktkategorier som blant annet datautstyr, gaming, pc & nettbrett og hvitevarer. Du kan forvente å finne produkter fra en rekke kjente merkevarer som for eksempel Apple, Lenovo, Canon, Samsung og Asus. Når du handler fra denne nettbutikken kan du forvente en leveringstid på mellom 1-3 virkedager. Dersom bestillingen din er på, eller over, et beløp på 400kr vil ordren sendes fraktfritt. For bestillinger under dette beløpet vil fraktprisen variere etter hvilket leveringsalternativ du velger, størrelse og vekt. Komplett tilbyr 60 dager åpent kjøp med gratis retur, noe som vil at du i denne perioden kan returnere produktene så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. De har også et prismatch løfte som betyr at Komplett lover å matche den laveste prisen dersom du finner det samme produktet billigere et annet sted i samme periode. Denne nettbutikken er også Trygg E-handel sertifisert som vil si at de har godtatt å følge gitte retningslinjer for varesalg på nett. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter, tilbud og kampanjer fra Komplett så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette og mer. Det kan også lønne seg å se etter en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din.

Komplimenter, klager og tips om Komplett
Har du handlet varer fra Komplett? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste alternativene på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring med blant annet leveringstiden - kom varene til forventet tid? Kundeservicen - fikk du hjelpen du trengte? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Eller annen informasjon du tror kan være til hjelp for andre som vurderer å handle fra Komplett.