Klokkegiganten Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Klokkegiganten

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

Z
Zboncak
Jeg kjøpte nylig en klokke fra Klokkegiganten, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos denne nettbutikken. Jeg fant et stort utvalg av klokker fra mange kjente merker til lave ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv handleopplevelse hos Klokkegiganten

  Jeg kjøpte nylig en klokke fra Klokkegiganten, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse hos denne nettbutikken. Jeg fant et stort utvalg av klokker fra mange kjente merker til lave priser, og det gjorde det enkelt for meg å finne noe som passet både smaken min og budsjettet mitt. Bestillingen gikk også veldig smidig. Det var enkelt å navigere på nettsiden deres, og det tok ikke lang tid før jeg hadde funnet drømmeklokken min og fullført bestillingen. Leveransen var rask og eksperten leverte den direkte hjem til meg selv. Kvaliteten på produktet var upåklagelig, akkurat som beskrivelsen online forespeilet! Den virket solid bygd slik at den ville vare i år etter år. Og ikke bare var klokken flott å se på - den fungerte perfekt også! Alt i alt vil jeg anbefale Klokkegiganten til alle som ser etter høy kvalitet for lav pris når de skal handle nye klokker. Dette er definitivt en butikk man kan stole på for sin neste investering innen viser av tid!


Andre så også på