Kappahl

Alle anmeldelser

Kappahl

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Nelly
Nelly

Klær er noe vi stadig har behov for og noe som mange er opptatt av. Er du på jakt etter noe nytt og spennende til garderoben din? &Osla...

Logo Sparkjøp
Sparkjøp

Ønsker du å spare både tid og penger på å finne den rette nettbutikken? Letter du etter en butikk på nett der ...

Kappahl

Å handle klær kan være våde frustrerende og tidkrevende da de ofte krever at vi må innom flere butikker for å finne det vi trenger. Netthandel har gjort dette til en helt ny opplevelse. Det er både enkelt og effektivt og finne frem til ulike produkter, men hvordan vet du om en butikk er til å stole på før du handler der? Dette kan du finne ut av ved å lese informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har handlet fra dem her på ReviewsBird. Kappahl er et eksempel på en klesbutikk som selger varer på nett og her kan du se hva andre har å si om dem.

Om Kappahl
Kappahl er en motekjede som opprinnelig ble etablert i Sverige. Siden deres oppstart i 1953 har de ekspandert til å bli en internasjonal motebutikk. Kappahl har sitt hovedkontor i den svenske byen Gøteborg og har per i dag rundt 4000 ansatte og ca 400 butikker spredt over land som Finland, Sverige, Polen og Norge. I følge selskapet selv er deres visjon å kunne tilby produkter som er med på å fremme mangfold og gi alle muligheten til å være seg selv.

Produkter og tjenester av Kappahl
Kappahl selger klær og andre moteartikler for både menn, kvinner og barn. Utvalget deres er delt inn i hovedkategoriene dame, herre, barn og newbie (nyfødt). Du kan også sortere sortimentet etter merker, tilbudsvarer og produkter som er bærekraftige. Når du handler fra denne nettbutikken kan du forvente en leveringstid på mellom 3-5 virkedager så lenge de har varene du har bestilt på lager. For bestillinger på et beløp over 500kr vil ordren sendes fraktfritt, bestillinger på et lavere beløp vil sendes med et frakttillegg på 59kr. Du kan også velge å hente ordren din i en av Kappahl sine fysiske butikker, en tjeneste som også er gratis. Du har automatisk 30 dager returrett på alle varer du handler fra denne nettbutikken, noe som vil si at du i løpet av denne perioden enten kan sende varen i retur eller returnere de i en av kjedens fysiske butikker så lenge varen fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. For mer informasjon om sortimentet, nyhet, kampanjer og tilbud så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette og mer. Du kan velge mellom en rekke ulike betalingsmetoder som de vanlige VISA og Mastercard, men også Klarna som igjen gir deg mulighet til å betale bestillingen med faktura og delbetaling, i tillegg til å kunne utsette betalingen.

Komplimenter, klager og tips om Kappahl
Har du handlet varer fra Kappahl? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Vi vil gjerne høre om din opplevelse! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse der du forteller litt om din erfaring med blant annet leveringstiden, brukervennligheten til nettsiden, kundeservicen, kvaliteten eller annen informasjon som du skulle ønske at du hadde hatt tilgang til før du handlet fra dem eller som du tror kan være nyttig for potensielle kunder.