Intermix Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Intermix

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

O
Orlo Reichel
Jeg kjøpte nylig noen plagg på IntermixOnline.com, og opplevelsen var fantastisk! De hadde et enormt utvalg av designerklær fra alle mine favorittmerker. Navigeringen på nettstedet var enkel og int...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv erfaring hos IntermixOnline.com Takk for at dere tilbyr designerklærne vi trenger!

  Jeg kjøpte nylig noen plagg på IntermixOnline.com, og opplevelsen var fantastisk! De hadde et enormt utvalg av designerklær fra alle mine favorittmerker. Navigeringen på nettstedet var enkel og intuitiv, slik at jeg raskt kunne finne akkurat det jeg lette etter. Det som virkelig gjorde inntrykk på meg var kundeservicen deres. Jeg hadde noen spørsmål om størrelser og leveringstidspunkter, så jeg benyttet meg av live chat-funksjonen. Representanten som hjalp meg var svært kunnskapsrik og vennlig, og klarte å besvare alle spørsmålene mine raskt og effektivt. Selve produktene kom i god stand - pent pakket inn med omsorgsfull oppmerksomhet til detaljer. Kvaliteten på alle plaggene er uten tvil førsteklasses. Alt i alt kan jeg ikke anbefale Intermix nok for enhver moteelsker der ute!


Andre så også på