Inkmann Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Inkmann

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

I
Isaac Hodkiewicz
Jeg nylig kjøpte blekkpatroner fra Inkmann.no, og jeg er veldig fornøyd med det totale kjøpet. Jeg fant at nettstedet var enkelt å navigere og hadde et bredt utvalg av patroner for valget mitt skri...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Rimelige Blekkpatroner Til Din Skriver - Anbefaler Inkmann.no!

  Jeg nylig kjøpte blekkpatroner fra Inkmann.no, og jeg er veldig fornøyd med det totale kjøpet. Jeg fant at nettstedet var enkelt å navigere og hadde et bredt utvalg av patroner for valget mitt skrivermodell. En annen faktor som virkelig skiller seg ut om denne leverandøren er deres 100% garanti på alle produkter de tilbyr, noe som gir meg trygghet i mitt kjøp. Bestillingen min ble behandlet raskt og sendt uten noen problemer eller feil. De prisene jeg betalte var også mye lavere enn hva jeg har funnet andre steder. På toppen av dette fikk jeg gratis frakt over en bestemt sum, som hjelper meg til å spare litt ekstra penger. Alt i alt vil jeg anbefale Inkmann.no til alle som leter etter rimelige alternativer for sine blekk- og tonersbehov, spesielt hvis du er på jakt etter god kvalitet også.


Andre så også på