IKEA

Alle anmeldelser

IKEA

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Hviit
Hviit

Er det på tide med en oppfriskning hjemme? Leter du etter inspirasjon og interiørartikler for å friske opp hjemmet eller kontore...

Logo Confident Living
Confident Living

I dagens handelsliv er det flere store fordeler knyttet til netthandel. Det kan ofte være upraktisk og tidkrevende å skulle gå fr...

Logo Lunehjem.no
Lunehjem.no

Vi nordmenn er svært opptatt av et vakkert og estetisk hjem. Derfor finnes det i dag et hav av interiørbutikker på nett slik at ...

Logo Bedre Nætter
Bedre Nætter

Kunne du tenke deg å kunne handle alt av sengeutstyr på nett? Det kan ofte være enklere å skaffe seg en oversikt over ...

IKEA

Holder du på å pusse opp hjemme? Eller skal du kanskje flytte inn i en ny bolig? Da trenger du gjerne både møbler og interiørartikler. Dette er et enormt marked med stort utvalg av både produkter og butikker. Netthandelen har gjort hverdagen vår både enklere og mer effektiv, og i dag kan du til og med handle møbler på nett. En møbelbutikk du kanskje har hørt om som også er tilgjengelig på nett er IKEA, men hvordan finner du ut om dette er riktig butikk for deg? Her på ReviewsBird kan du se hva andre kunder har å si om dem!

Om IKEA
IKEA er opprinnelig en svensk møbel- og interiørkjede som er et franchisekonsept. Franchise vil si at en franchisetaker kan velge å starte en butikk som markedsfører og selger IKEA-varer. Selskapet ble opprettet i 1943 av Ingvar Kamprad som i utgangspunktet startet med å selge penner, lommebøker, klokker mm. I oppstartsfasen var virksomheten et postordrefirma som vil si at kundene handlet ved hjelp av kataloger de vanligvis fikk tilsendt i posten. I dag er selskapet til stede i 42 land med over 147.000 ansatte. 

Produkter og tjenester av IKEA
Sortimentet til IKEA er først og fremst basert på møbler og interiørartikler. Selskapet er gjerne mest kjent for sine lave priser for flatpakkede møbler som kundene monterer selv. Varene deres er delt inn i flere hovedkategorier som blant annet møbler, tekstiler, interiør, belysning og senger og madrasser. Du kan også sortere produktene deres etter hvilket rom de passer til eller inspirasjonsbilder som viser hvordan produktene deres kan brukes sammen. Når du handler fra denne nettbutikken kan du velge om du ønsker å hente bestillingen din på et av varehusene deres eller få den levert hjem til din adresse. På nettsiden finner du en oversikt over alle varehusene i Norge med både adresse og åpningstider. Dersom du velger hjemlevering så kan du forvente en leveringstid på mellom 1-3 virkedager så lenge de har varen på lager. Fraktprisen varierer etter hvilket leveringsalternativ du velger og størrelsen på varene i bestillingen din. IKEA tilbyr også bytteuten tidsfrist, noe som vil si at du når som helst kan returnere en vare så lenge den fremdeles fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. Du trenger heller ikke å vise kvittering eller kjøpsbevis ved retur. Du kan handle fra IKEA sin nettbutikk gjennom en nettleserversjon, men også gjennom en app som kan lastes ned på mobil eller nettbrett.

Komplimenter, klager og tips om IKEA
Har du handlet møbler eller andre interiørartikler fra IKEA? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring. På denne siden ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Fortell gjerne litt om din opplevelse med leveringstiden, kundeservicen, produktene, brukervennligheten til nettsiden eller annen informasjon som du tror kan være til hjelp for andre.