IKEA Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

IKEA

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Eula
Jeg har nylig kjøpt flere møbler fra IKEA, og min erfaring var over all forventning. Fra begynnelsen da jeg utforsket deres nettside for å finne inspirasjon til mitt hjem, fant jeg en rekke designi...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  IKEAs kollektive designsensibilitet kan hjelpe folk på tvers av økonomiske klasser realisere sine drømmer om hjemmedekorasjon uten sprenging av budsjett eller kompromisser på visuell appell.

  Jeg har nylig kjøpt flere møbler fra IKEA, og min erfaring var over all forventning. Fra begynnelsen da jeg utforsket deres nettside for å finne inspirasjon til mitt hjem, fant jeg en rekke designideer til gunstige priser. Deres helflisete katalog ga meg gode inntrykk av hvordan møblene ville se ut i huset mitt. Bestillingen min ble behandlet raskt og effektivt, og alle varene ankom i god stand på grunn av den solide emballasjen. Jeg var imponert over hvor enkelt det var å montere alle delene takket være de detaljerte instruksjonene som fulgte med hvert produkt. Møblene selv er både stilige og funksjonelle; et perfekt tillegg til interiørdesign-temaet jeg hadde valgt. Jeg føler at disse møblene gir et bedre hverdagsliv ved å gi meg mer organisasjonsalternativer i rommene mine uten at det tar opp mye plass. Alt i alt var jeg svært fornøyd med kjøpet mitt på IKEA - rimelige priser kombinert med flott design og praktisk brukervennlighet vil nok få meg til å besøke dem igjen når behovet melder seg!


Andre så også på