Green People

Alle anmeldelser

Green People

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Glossybox
Glossybox

Liker du sminke? I såfall er du ikke alene! Vi finner i dag en hel rekke ulike kosmetiske produkter som du kan bruke, men hvor kan du få...

Logo Lookfantastic
Lookfantastic

Skjønnhet er i aller høyeste grad subjektivt, men det er fortsatt noe som er viktig for de aller fleste. Det er noe veldig mange legg...

Logo Gents
Gents

Det å ta vare på kroppen, huden og håret er ikke noe som er forbeholdt til bare kvinner. Det er noe som har vært en liten m...

Green People

Økologiske produkter blir svært populære fordi flere og flere forstår viktigheten av økologisk mat og kosttilskudd. Green People er en av butikkene som kan forsyne deg med økologiske hudpleieprodukter. Men hva vil kvaliteten på fuktighetskremen deres være? Vil ansiktsskrubben deres gjøre huden din glatt og myk? Hvor lenge vil deres typer tannkrem vare? Vil ettersolen deres være så organisk som de hevder den er? Vil det ta leveringstjenesten hvis Green People lengter etter å sende deg din nye mascara, concealer eller øyenskygge? Og vil kundeservicen til Green People hjelpe deg når den falske brunfargen deres ikke ser ekte nok ut? Kun kunder som har prøvd produktene til Green People før kan fortelle deg mer om dette hudpleiemerket. Les anmeldelsene deres for å lære mer om denne økologiske butikken. Deres vurderinger, kommentarer, erfaringer og meninger kan hjelpe deg med å avgjøre om Green People hadde de riktige produktene for deg.

Om Green People
Green People er en nettbutikk for personlige pleieprodukter. De er, ifølge nettstedet deres, på en reise for å bli Storbritannias mest elskede merke når det kommer til naturlig og organisk hudpleie. Butikken ble grunnlagt av Charlotte Vøhtz, en mor som ønsket å hjelpe sin lille datter Sandra ved å behandle allergier og eksem. Hun vet at babyer har sensitiv hud og lette derfor etter noen naturlige produkter som er skånsomme mot babyens hud. Alt hun fant var syntetisk hudpleie. Derfor bestemte hun seg for å lage hudkremen sin skreddersydd for datteren. I 1997 ble Green People født. Nå er butikken full av naturlige hudpleieprodukter. Du kan finne en fuktighetskrem, rens, ansiktsskrubb, øyepleie, ansiktsolje og så videre. For kroppen din er det kroppsskrubb, dusjsåpe, selvbruningskrem, håndkrem, deodorant, bodylotion og mer. Det finnes til og med noen produkter for håret ditt. Denne linjen med produkter inkluderer stylingprodukter, sjampo og balsam. Sminkeavdelingen deres inneholder elementer som kan hjelpe deg å forbedre din naturlige skjønnhet. Eksempler på denne kolleksjonen er øyenskygge, concealer, leppestift og foundation. Og butikken inneholder til og med litt solpleie og tannkrem.

Tjenester til Green People
De økologiske produktene fra Green People kan bestilles på nett. Det betyr at Green People-leveringstjenesten sender sminken eller kosmetikken direkte hjem til deg. Ved spørsmål eller problemer kan du kontakte Green Peoples kundeservice. De har som mål å tilby sine kunder øklogiske varer av høy kvalitet. På denne måten kan kundene leve et sunnere liv. Som selskap har de troen på viktigheten av det naturlige, og ønsker at vi ikke skal bruke giftstoffer i produkter da dette kan føre til skade.

Les også anmeldelser av andre selskaper.

Erfainger med Green People
Har du noen gang prøvd økologiske eller naturlige produkter fra Green People? Da er du den perfekte personen til å informere oss om din erfaring med denne hudpleieleverandøren. Hvordan føles bodylotionen deres på huden din? Hvor lenge varer leppestiften deres? Måtte du vente lenge på at mascaraen eller foundationen din skulle komme? Og hva er ditt inntrykk av Green Peoples kundeservice? Skriv en Green People-anmeldelse og fortell oss hva dine tanker om dette hudpleieselskapet er.