Green People Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Green People

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

Z
Zoey
Jeg vil gjerne dele min fantastiske opplevelse med Green People. Jeg ønsket å prøve naturlige og økologiske skjønnhetsprodukter som var trygge og effektive for hud-, hår- og kroppspleie for hele fa...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Forfriskende Skjønnhetserfaring

  Jeg vil gjerne dele min fantastiske opplevelse med Green People. Jeg ønsket å prøve naturlige og økologiske skjønnhetsprodukter som var trygge og effektive for hud-, hår- og kroppspleie for hele familien, og etter å ha funnet Green People på nettet, bestemte jeg meg for å gi dem en sjanse. Fra begynnelsen av var jeg imponert over det store utvalget av produkter de tilbyr. Jeg fant alt jeg trengte fra sjampo til ansiktskremer. Ved hjelp av deres nettside klarte jeg enkelt å finne riktige produkter for meg selv basert på mine spesifikke behov. Det tok ikke lang tid før produktene ankom min postkasse i vakre emballasjer. Selv før jeg tok produktene i bruk la jeg merke til hvor godt gjennomtenkt designet deres er, noe som virkelig fremhevet den profesjonelle kvaliteten til disse økologisk-sertifiserte produktene. Men aller viktigst - alle produktene har vært fantastiske! De har helt klart overgått mine forventninger når det kommer til både lukt, følelse på huden/håret, samt resultatene som produseres! Det er tydelig at hver ingrediens er valgt med stor omhu i tråd med målsetningen om renere produkter uten negative bivirkninger! Alt i alt hadde jeg en flott shoppingopplevelse med Green People. Kombinasjonen av deres fokus på naturlighet og gode resultater sammen med kundevennligheten viste seg svært positivt! Jeg ville absolutt anbefale dette selskapet videre!


Andre så også på