Geekbuying Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Geekbuying

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Simone
Jeg har nylig handlet på Geekbuying og jeg må innrømme at jeg er imponert over kvaliteten på produktene som tilbys der. Fra elektroniske gadgets, e-sykler og 3D-printere til TV-bokser og støvsugere...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Min opplevelse hos Geekbuying

  Jeg har nylig handlet på Geekbuying og jeg må innrømme at jeg er imponert over kvaliteten på produktene som tilbys der. Fra elektroniske gadgets, e-sykler og 3D-printere til TV-bokser og støvsugere - alt du trenger for et smartt liv kan bli funnet her. Jeg var spesielt fornøyd med rask levering av varene mine. Det tok bare noen få dager å motta pakken min selv om det blir sendt fra utlandet. Kundeservice var også veldig hjelpsomme, de svarte raskt på eventuelle spørsmål jeg hadde før kjøpet. Når det gjelder prisene, fant jeg dem rimelige sammenlignet med andre online butikker med lignende produkter. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Geekbuying til alle som leter etter gode priser på høykvalitetsprodukter samt enkel navigasjon når man handler online for sitt daglige utstyr.


Andre så også på