Frisbee Sør Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Frisbee Sør

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Noemy
Jeg har nylig oppdaget Frisbee Sør og jeg er utrolig fornøyd med min erfaring der. Jeg var ny innen sporten og visste ikke hvor jeg skulle begynne, men heldigvis hadde de en diskgolf guide på sin n...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk sted for friidrett sentralt

  Jeg har nylig oppdaget Frisbee Sør og jeg er utrolig fornøyd med min erfaring der. Jeg var ny innen sporten og visste ikke hvor jeg skulle begynne, men heldigvis hadde de en diskgolf guide på sin nettside som hjalp meg å komme i gang. De tilbyr også ulike startpakker som virkelig var til hjelp for meg da jeg var usikker på hva jeg trengte. Det første som slo meg i butikken var den flotte presentasjonen av diskene. Alt var tydelig merket og kategorisert etter farge og bruk, noe som gjorde det enkelt for meg å finne det jeg lette etter. Personalet der var ekstremt kunnskapsrike om produktene sine, og ga gode anbefalinger basert på mine behov. Jeg endte opp med en egen sammensatt pakke med diskene som passet best for nybegynnere, sammen med noen andre verktøy til trening. Det fungerte perfekt! Diskene holdt seg godt over tid, selv om jeg ofte spiller i tøft terreng. Alt i alt hadde jeg en fantastisk opplevelse hos Frisbee Sør! Deres store utvalg av produkter sammen kombinert med den kunnskapsrike staben vil definitivt få meg til å handle hos dem igjen.


Andre så også på