Europris Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Europris

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

W
Welch
Jeg har hatt en fantastisk opplevelse hos Europris! Her finner man virkelig alt man trenger til rimelige priser. Utvalget er stort og variert, og jeg fant endelig det jeg har lett etter i lang tid....Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk handleopplevelse hos Europris

  Jeg har hatt en fantastisk opplevelse hos Europris! Her finner man virkelig alt man trenger til rimelige priser. Utvalget er stort og variert, og jeg fant endelig det jeg har lett etter i lang tid. Det som imponerte meg mest var kundeservicen. De ansatte var så hjelpsomme og hyggelige mot meg. Jeg hadde spørsmål om produktene jeg ønsket å kjøpe, og de ga meg detaljert informasjon slik at det var lettere for meg å ta den riktige beslutningen. På toppen av alt dette, hadde de også ukens kupp som gjorde det mulig for meg å spare penger på mine innkjøp! Alt i alt vil jeg si at Europris er et must-besøk-butikk for alle som ønsker seg noe til en god pris og med fantastisk service.


Andre så også på