Europris

Alle anmeldelser

Europris

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Europris

Leter du etter en butikk som selger produkter til hjemmet innen flere varegrupper på et og samme sted? Etterhvert som netthandelen fortsetter å øke for vi stadig flere og flere butikker som opererer innen samme segment. Dette kan gjøre det vanskeligere for forbrukere og velge hvilken butikk som er riktig for dem. Derfor deler vi her på ReviewsBird informasjon og anmeldelser om de ulike selskapene slik at det blir enklere for deg å finne den rette butikken. Se for eksempel hva andre sier om butikkjeder som Europris her!

Om Europris
Europris er en butikkjede som driver med salg av hjemmeartikler innen ulike varegrupper både i fysiske butikker og på nett. Selskapet ble opprettet i 1992 av Wiggo Erichsen som åpnet den aller første butikken i Støperigården på Storhaug. I dag har kjeden over 270 butikker med mer enn 2000 ansatte. I følge selskapet selv er deres visjon å være førstevalget til alle som ønsker å handle smart, enkelt og billig.

Produkter og tjenester av Europris
Sortimentet til Europris består av hjemmeartikler i ulike kategorier. Utvalget er delt inn i hovedkategoriene dagligvarer, dyr, fritid, hjem & interiør, hus & hage, klær og personlig pleie. Under kategorien dagligvarer finner du et utvalg matvarer som kaffe, godteri, hermetikk, krydder mm. På nettsiden kan du også alltid se den nyeste kampanjeavisen som visert ukens tilbudsvarer. Du kan også bli medlem i Europris sin kundeklubb som også gir deg tilgang til eksklusive rabatter og tilbud. Når du handler fra denne nettbutikken kan du forvente en leveringstid på mellom 2-6 virkedager. Fraktprisen varierer etter hvilket leveringsalternativ du velger å benytte deg av. Du kan også velge å handle på nett men hente varen selv i ditt valgte Europris varehus. Denne tjenesten er gratis. Du har automatisk 30 dager åpent kjøp på alle produkter fra denne nettbutikken, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalsemballasjen. For medlemmer i kundeklubben tilbyr de 356 dager åpent kjøp. Du kan velge å betale ordren din med de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard, men du kan også benytte deg av nyere betalingsmetoder som Vipps. Europris har også en egen side ment for bedrifter som tilbyr fakturabetaling og andre fordeler for større partikjøp. For mer informasjon om produktene og tjenestene til denne nettbutikken så kan du også følge dem på sosiale medier som Facebook og Instagram.

Komplimenter, klager og tips om Europris
Har du benyttet deg av produktene eller tjenestene til dette selskapet? Eller har du noen andre erfaringer med Europris? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din erfaring slik at vi kan fortsette å hjelpe deg og andre lesere med å velge de beste nettbutikkene. Si gjerne litt om for eksempel leveringstiden - kom varene til ventet til? Kvaliteten - stod produktet til forventningene? Kundeservicen eller annet som du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra Europris.