Dyrenesverden Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Dyrenesverden

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Carmine Jakubowski
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Dyrenesverden! Som ny eier av en hund var jeg på utkikk etter alt nødvendig utstyr, og dette nettstedet skuffet ikke. Utvalget deres var imponerende - fra ha...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk utvalg og service hos Dyrenesverden

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Dyrenesverden! Som ny eier av en hund var jeg på utkikk etter alt nødvendig utstyr, og dette nettstedet skuffet ikke. Utvalget deres var imponerende - fra halthjelpemidler til katterettigheter, de hadde alt. Jeg satte også pris på lave priser som gjorde det mulig for meg å kjøpe alle tingene min furry venn trengte uten å bryte banken. Men den beste delen av min erfaring med Dyrenesverden var definitivt god service. De svarte raskt på mine spørsmål og ga meg all informasjonen jeg trengte. Det virket som at de faktisk brydde seg om mine behov som kunde. Samlet sett ville jeg definitivt anbefalt Dyrenesverden til enhver dyreeier eller person på jakt etter et bredt spekter av dyreutstyr til rimelige priser sammen med flott kundestøtte.


Andre så også på