Clarins Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Clarins

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

I
Isom
Jeg har nylig prøvd produktene fra Clarins og jeg er så imponert! Jeg hadde aldri tidligere erfaring med denne merkevaren, men etter å ha sett gode anmeldelser bestemte jeg meg for å gi det en sjan...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv opplevelse med Clarins

  Jeg har nylig prøvd produktene fra Clarins og jeg er så imponert! Jeg hadde aldri tidligere erfaring med denne merkevaren, men etter å ha sett gode anmeldelser bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Fra det øyeblikket jeg besøkte deres nettside, visste jeg at dette var noe spesielt. Deres brede utvalg av hud- og kroppspleieprodukter tiltrakk meg umiddelbart, og mine høyeste forventninger ble overskredet så snart produktene kom gjennom døren. Clarins-produktene føles fantastiske på huden min. De absorberer raskt uten å være tunge eller fete, og etterlater huden min myk og hydrert hele dagen lang. Jeg elsker også hvordan de forskjellige produktene kan brukes sammen i en helhetlig hudpleierutine som oppfyller mine spesifikke behov. Det er tydelig at Clarins legger stor vekt på ingredienser av topp kvalitet som ikke vil irritere huden din - produktenes egenskaper vitner om dette, mens den luksuriøse emballasjen gir en ekstra grunn til å elske dem! Til tross for at produkter fra Clarins er litt dyrere enn noen andre alternativer der ute, mener jeg definitivt at de gir valuta for pengene når du ser resultatene på lengre sikt. Altså hvis du leter etter et merke som virkelig tar ansvar for skjønnheten din - både på overflaten og under - anbefaler jeg sterkt at du tar deg turen innom nettsiden deres nå!


Andre så også på