BraVVS Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

BraVVS

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Elvis
Jeg kjøpte nylig deler til vannbåren gulvvarme fra BraVVS og jeg er imponert over produktene deres. Prisene var fornuftige og kvaliteten på produktene var utmerket. Nettstedet hadde et bredt utval...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  BraVVS - Utmerket kvalitet og service

  Jeg kjøpte nylig deler til vannbåren gulvvarme fra BraVVS og jeg er imponert over produktene deres. Prisene var fornuftige og kvaliteten på produktene var utmerket. Nettstedet hadde et bredt utvalg av produkter, og det var enkelt å finne akkurat hva jeg trengte. Jeg satte pris på at leveringstiden var kort, så jeg kunne fullføre installasjonen min raskere enn forventet. Kundeservicen deres var også veldig hjelpsom. De svarte raskt på spørsmålene mine via e-post, som gjorde hele prosessen mye enklere. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale BraVVS til alle som planlegger å legge vannbåren gulvvarme eller har behov for reservedeler til sin eksisterende installasjon. Toppkarakterer!


Andre så også på