BetterHome Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

BetterHome

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nienow
Jeg har nylig handlet på BetterHome.no og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De tilbyr et bredt utvalg av produkter for hjemmet og kjøkkenet, og alle produktene sendes fra Norge. Det so...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En utmerket opplevelse hos BetterHome.no

  Jeg har nylig handlet på BetterHome.no og jeg er veldig fornøyd med min opplevelse der. De tilbyr et bredt utvalg av produkter for hjemmet og kjøkkenet, og alle produktene sendes fra Norge. Det som virkelig gjorde inntrykk på meg var den gratis frakten de tilbyr, noe som sparte meg noen ekstra kostnader. Samtidig gjør de det mulig å betale senere, slik at man kan få produktene før man egentlig trenger å betale for dem. Kundeservicen var også upåklagelig. Jeg hadde noen spørsmål vedrørende en bestilling jeg ønsket å gjøre, og representanten jeg snakket med var høflig og hjelpsom. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale BetterHome.no til alle som leter etter kvalitetsprodukter og god service når de handler online.


Andre så også på