Bemz Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bemz

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Lemke
Jeg ønsker å gi en god anmeldelse av Bemz. Jeg kjøpte nylig sofa trekk fra dem til min IKEA-sofa og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med produktet. Trekket passer perfekt på min sofa, og kvaliteten ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Oppgrader ditt hjem med stil - Prisgunstige alternativ fra Bemz

  Jeg ønsker å gi en god anmeldelse av Bemz. Jeg kjøpte nylig sofa trekk fra dem til min IKEA-sofa og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med produktet. Trekket passer perfekt på min sofa, og kvaliteten er virkelig imponerende. Stoffet føles veldig slitesterkt ut og ser også veldig bra ut visuelt. Det har gitt den gamle IKEA-sofaen et helt nytt liv. Det beste av alt er at det var så mange forskjellige stilarter og design som var tilgjengelige for meg å velge mellom da jeg skulle bestemme meg for hva slags trekk jeg ville ha. De hadde noen virkelig flotte mønstre som jeg aldri hadde tenkt på før, i tillegg til klassiske farger. Jeg likte også hvor enkelt det var å finne riktig størrelse trekk for min spesifikke Ikea sofa-modell, selv om den ikke lenger produseres nå. Bestillingen kom raskt frem fra Europa, noe som overrasket meg positivt tatt i betraktning corona situasjonen vi befinner oss i rn. Alt i alt gjorde Bemz det lett for meg å oppgradere min Ikea-sofa uten overhodet behov for dyre kjøp eller endringer hjemme hos meg.mForskjellen er tydelig når man skal se før-og etterbilder av mine stue!


Andre så også på