Indusia Design

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 8
Pris 10
Levering 6

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

Indusia Design

Det å ha seg et fint og elegant soverom er noe de aller fleste drømmer om, og det er jo ikke noe som er umulig å få til. Nesten uansett størrelse på rommet så finnes det alternativ, så lenge man vet hvor man skal lete, og hva man vil kjøpe. Se for eksempel bare på hva en butikk som Indusia Design har å selge deg, så forstår du hva vi mener. Det er ikke alle som har erfaring med slike ting, så derfor kan også vår anmeldelse her være på sin plass for deg. Forhåpentligvis lærer du noe om butikken, hva du kan forvente av den, og kanskje få lyst til å besøke den? Så les gjerne videre her, så får du forhåpentligvis all informasjond du behøver.

Hva du bør vite om Indusia Design

Det er litt interessant å vite om denne butikken i at de nesten bare selger sengetøy. Det er ikke mange butikker som spesialiserer så mye som det denne gjør, og det er noe å anse som en fordel. Det betyr at du rimeligvis kan forvente en høyere kvalitet på det som blir levert, samt at utvalget i seg selv er mye større enn man kanskje har det i andre butikker. Det er en svensk butikk, og våre svenske naboer har god greie på dette, hva som er fint design og ikke minst hva som selger. Så er det også en familieeid bedrift, noe som kanskje gjør at de legger mer vekt på å møte kundenes ønsker bedre enn det store kjeder gjør.

Kjøper du for over 1000 kroner har du gratis frakt, i tillegg til at du alltid har returrett. Er det sånn at du har spørsmål så er det lett å komme i kontakt med dem, enten via e-post eller Facebook og Instagram. Valget har du i hvert fall!

Hva du kan kjøpe hos Indusia Design

Som sagt er det ikke en stor variasjon i utvalget til denne butikken. De har to hovedkategorier de selger i. Den ene er altså sengetøy, mens den andre er til baderommet. Vi har allerede snakket om førstnevnte litt, og for baderommet er det håndklær det går i. Det og badematter. Det er ikke en stor variasjon kanskje, men det er en god dybde i de kategoriene som de selger i, noe som man kan nesten si er like viktig. For da er det bortimot sikkert med en høy kvalitet og at du helt klart vil finne noe som passer godt for deg.

Det er en god variasjon på størrelsene, mønster og farger, og ikke minst materialet du kan kjøpe. Som sagt, det gir deg mange flere valgmuligheter, og gjør det fint å handle der. Prisene er gode, i at de ikke er for høye, men samtidig er på det nivået at du føler at du har kjøpt noe med litt verdi. Det er jo viktig for folk det også!

Så ta en titt hos Indusia Design, det er ikke noe du vil angre på, og du vil finne noe du liker!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

J
Jerrold Kilback 1 år siden
8
Jeg kjøpte nylig et sengesett hos Indusia Design og jeg er så fornøyd med kvaliteten og utseendet på produktet! Utvalget av sengetøy er virkelig stort, og det var lett å finne noe som passet...

Alle anmeldelser ( 1 )

Indusia Design anmeldelse

Jeg kjøpte nylig et sengesett hos Indusia Design og jeg er så fornøyd med kvaliteten og utseendet på produktet! Utvalget av sengetøy er virkelig stort, og det var lett å finne noe som passet min stil. Jeg satte også pris på at de tilbyr sengesett i ulike størrelser. Bestillingen var enkel og trygg gjennom nettbutikken deres, og leveringen kom raskt hjem til meg. Det var tydelig at pakken ble sendt med forsiktighet da alt var pent pakket inn. Jeg vil absolutt anbefale Indusia Design for alle som leter etter vakre tekstiler til hjemmet sitt! De har virkelig imponert meg med både utvalg og service.

J
Jerrold Kilback 1 år siden
Bestille
8
Service
8
Pris
10
Levering
6
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!