Villoid Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Villoid

50% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Torphy
Jeg nylig prøvde Villoid for min online shoppingbehov og ble hyggelig overrasket! Nettbutikken hadde et stort utvalg av klær og tilbehør, alle designet bare for jenter. Jeg var i stand til å finne ...Les om
H
Hege
Bestillte for 8 dager siden å pakken er ikke en gang sendt. Dårlig kundeservice. Blir nok å heve kjøpet å handler nok ikke der igjen.Les om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Vivoild anmeldelse: En effektiv nettbutikk med fantastiske produkter

  Jeg nylig prøvde Villoid for min online shoppingbehov og ble hyggelig overrasket! Nettbutikken hadde et stort utvalg av klær og tilbehør, alle designet bare for jenter. Jeg var i stand til å finne alt jeg trengte på et sted, fra hverdagsklær til mer formelle antrekk. Shipping var også gratis, og retur var enkelt hvis jeg ikke helt likte varene mine. Det som imponerte meg mest med Villoid var kvaliteten på produktene deres fra kjente merkevarer. Klærne jeg mottok så enda bedre ut enn de gjorde i bildet på nettstedet - så flotte at det nesten føltes som om de ble laget spesielt for meg! Kundeserviceteamet mitt var også vennlig og hjelpsom når det oppsto spørsmål eller problemer. Hvis du er ute etter en onlineshopingopplevelse viet bare til jenteutstyr av høy kvalitet, vil du definitivt sjekke ut Villoid!


 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Kjøpte kjole og skjørt

  Bestillte for 8 dager siden å pakken er ikke en gang sendt. Dårlig kundeservice. Blir nok å heve kjøpet å handler nok ikke der igjen.


Andre så også på