Inzpero Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Inzpero

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nellie Prohaska
Jeg nylig kjøpt noen plakater og rammer fra Inzpero, og jeg er mer enn fornøyd med deres produkter og service. Bestillingen min ble behandlet raskt, og produktene ble levert i god stand. Jeg var sp...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Vidunderlige Plakater hos Inzpero

  Jeg nylig kjøpt noen plakater og rammer fra Inzpero, og jeg er mer enn fornøyd med deres produkter og service. Bestillingen min ble behandlet raskt, og produktene ble levert i god stand. Jeg var spesielt imponert over prisklassen som de hadde å tilby, da jeg finner at kvaliteten på produktene ikke blir kompromittert av dette. De plakatene jeg bestilte hadde en flott ekthet til bildene på nettsiden deres, noe som var veldig viktig for meg siden det kan være risikabelt å kjøpe kunst online uten å se produktet selv først. Rammeutvalget deres var også variert nok til at jeg kunne finne den perfekte matchen for mine poster. Jeg vil definitivt anbefale Inzpero for alle som leter etter vakre plakater eller postere!


Andre så også på