Netthandelen Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Netthandelen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Braun
Jeg har nylig handlet hos Netthandelen.no og må si at jeg er svært fornøyd med opplevelsen. Utvalget deres av produkter til hage, utemiljø, garasje og hobby er stort, og alt er til fast lave priser...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse av Netthandelen: Stort utvalg med rask levering

  Jeg har nylig handlet hos Netthandelen.no og må si at jeg er svært fornøyd med opplevelsen. Utvalget deres av produkter til hage, utemiljø, garasje og hobby er stort, og alt er til fast lave priser. Frakten var også enkel å beregne - den var fast lav uansett hvor mye jeg bestilte. Det som virkelig overrasket meg var hastigheten på leveringen - produktene kom raskt hjem til meg uten noen problemer. Jeg vil definitivt anbefale Netthandelen.no til alle mine venner og bekjente som trenger noe innenfor disse kategoriene. Alt i alt føler jeg at jeg har fått mye valuta for pengene mine gjennom mitt kjøp hos Netthandelen.no, både når det kommer til pris og kvalitet på produktet. Takk igjen!


Andre så også på