Newchic Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Newchic

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Delphine Muller
Jeg kjøpte nylig noen klær fra Newchic, og jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med opplevelsen min. Ikke bare var det enkelt å navigere seg rundt på nettsiden deres, men prisen og kvaliteten på pro...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Newchic-anmeldelse: Rimelig Mote På Sitt Beste

  Jeg kjøpte nylig noen klær fra Newchic, og jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med opplevelsen min. Ikke bare var det enkelt å navigere seg rundt på nettsiden deres, men prisen og kvaliteten på produktene var uslåelig. Jeg fant flere plagg som passet min stil perfekt, og leveransen var overraskende rask. Jeg vil definitivt anbefale dette selskapet til enhver som leter etter de nyeste trendene innen mote uten å måtte betale en formue for det. Takk til Newchic for den fantastiske shoppingopplevelsen!


Andre så også på