Alibaba Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Alibaba

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Alec Bashirian
Jeg har nylig utforsket Alibaba.com og jeg må si at det var en utrolig opplevelse! Deres nettsted gir meg tilgang til et stort antall produsenter, leverandører og importører fra hele verden. Jeg br...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En suveren opplevelse hos alibaba.com!

  Jeg har nylig utforsket Alibaba.com og jeg må si at det var en utrolig opplevelse! Deres nettsted gir meg tilgang til et stort antall produsenter, leverandører og importører fra hele verden. Jeg brukte nettstedet til å finne produkter som jeg ønsket å kjøpe direkte fra Kina. Det var veldig lett å navigere på nettsiden og søke etter de produktene jeg trengte. Det beste med Alibaba er deres fantastiske kundestøtte. De har en dedikert kundestøtteteam som besvarte alle mine spørsmål raskt, enten via e-post eller live chat. Jeg fikk også god hjelp underveis i bestillingsprosessen. En annen flott ting ved Alibaba er muligheten til å kommunisere direkte med selgerne før du kjøper noe, slik at du kan vite hva slags produktkvalitet du kan forvente deg når du får det levert hjemme. Alt i alt vil jeg anbefale Alibaba.com på det sterkeste for enhver ernæringsmessig handelvirksomhet der ute!


Andre så også på