Alibaba

Alle anmeldelser

Alibaba

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Lekia
Lekia

Enten man liker det eller ikke så er det like greit å bare akseptere det, du kommer til å kjøpe leketøy en gang i d...

Logo Globaltools
Globaltools

Det å være dyktig med hendene føles som er noe som ikke er like populært som det en gang var. Kanskje er det heller ikke s...

Logo Norli
Norli

Det å lese en god bok er noe som føles har blitt glemt litt bort. Hvorvidt det har med andre interesser som telefoner eller noe annet ...

Alibaba

Hvis du er på utkikk etter spesifike produkter, har du mange alternativer når det kommer til butikker hvor du kan få tak i akkurat det. Du kan kjøpe det fra en fysisk butikk eller en nettbutikk, men du kan også velge å kjøpe produktene fra butikker som Alibaba. Hos Alibaba finner du individuelle selgere. Er Alibaba en pålitelig og trygg plattform å kjøpe fra? La kundeanmeldelser informere deg på denne nettsiden for kjøpere og selgere av maskiner, skjønnhetsprodukter, telekomMen hva slags selgerne pålitelige nok til at du kan stole på dem? Hva kan gå galt? Finnes det en sikker betalingsmåte for å unngå risiko? Dette kan Alibaba sine kunder gi deg svar på. Les kundeanmeldelser og la deres erfaringer og meninger informere deg om hvorvidt Alibaba er et trygt nettsted å kjøpe fra eller ikke.

Om Alibaba
Alibaba er en plattform for handel for kjøpere og selgere fra hele verden. Selskapet ble grunnlagt i 1999. Målet deres er å gjøre forretninger enkelt. De har et sortiment som består av 40 ulike kategorier og underkategorier som har til sammen hundrevis av millioner produkter. Disse produktene selges ikke av Alibaba selv, men av folk som selger produktene sine via nettsiden deres. De har maskineri og mekaniske deler som elektroverktøy, hageverktøy, verktøysett, laboratorieutstyr, måleverktøy, elektroniske måleinstrumenter, analysatorer, pumper, motorer, kraftsendere og mer. Men også elektronikk og husholdningsapparater som mus og tastaturer, skjermer, bærbare tilbehør, strømforsyningsenheter, mobiltelefoner, bilelektronikk, lyd og video, spillkonsoller, klimaanlegg, kjøleskap, vaskeutstyr, sykkeldeler osv. De selger også produkter for personlig pleie og helse som hårforlengelser og parykker, sminkeverktøy, skjønnhetsutstyr, hudpleie, negleutstyr, medisinsk utstyr, farmasøytiske urtemedisiner og mer. Og i andre kategorier har de også tekstiler, ur, tilbehør, produkter for pakking og trykk, telekomartikler, sportsartikler og sportsklær, kjemikalier, plast, vesker, sko. Mat, sko, tilbehør, landbruk og mer. Produktene deres kjøpes av kunder fra over 190 forskjellige land.

Tjenester av Alibaba
Alibaba er en plattform som gir rom for selgere til å kjøpe produktene deres fra hele verden. I de fleste tilfeller, hvis det oppstår et problem, må du kontakte leverandøren som solgte deg produktet. Men du kan også kontakte Alibaba ved å gå inn i en live chat med en av dets folk fra kundeservice. De har også en app for smarttelefonen din på både Apple iOS og Android. Og du kan også følge dem på Facebook, Twitter, Youtube og LinkedIn.

Les flere anmeldelser.

Erfariger med Alibaba
Har du noen gang kjøpt et produkt fra en av leverandørene hos Alibaba? Hvordan gikk transaksjonen? Kom produktet ditt frem i den tilstanden som selgeren hevdet at det ville være? Måtte du fylle ut en klage? Hvordan kunne Alibaba hjelpe deg med ditt problem da du henvendte deg til dem? Hvordan er kundeservicen deres? Og kanskje du har et tips om hvordan Alibaba kan forbedre seg. Del din mening ved å legge igjen en kundeanmeldelse med din erfaring, og la andre få vite hva du synes om denne plattformnettsiden for kjøpere og selgere. Vi takker for at du tar deg tid til å hjelpe potensielle kunder finne ut om de kan stole på denne nettsiden.