Dekkonline

Alle anmeldelser

Dekkonline

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo Byttdekk
Byttdekk

Det er snart på tide å bytte dekk. Det er noe som gjelder nesten uansett når du leser dette. For plutselig begynner vintermå...

Dekkonline

Har man en bil så er det alltids noe som trengs. Det er alltid en del som må ordnes eller erstattes, eller så må man kanskje bytte dekkene. Kanskje du har litt slitte dekk som ikke holder mål? Da bør du ikke risikere noe, og heller besøke en butikk som Dekkonline, hvor du finner alt du behøver. Det gjelder uansett om du har erfaring med bil og dekk eller ikke, og vår anmeldelse kan gi deg den informasjonen som du behøver. Da får du gode dekk i det minste, og litt bedre trygghet i hverdagen din når du kjører. Så ta gjerne en titt, så får du litt mer informasjon!

Hva du bør vite om Dekkonline
Selve nettsiden som du besøker er norsk, og det er også mulig å komme i kontakt med norsk kundetjeneste om du føler det er nødvendig. Men selskapet som eier Dekkonline er ikke norsk, og det er på mange måter et multinasjoanlt selskap, da de selger i land over hele EU, og Europa for øvrig. Det er jo sånn at folk har behov for dekk, noe de alltid kommer til å ha. Så lenge man selger gode dekk med høy kvalitet, og behandler kunder bra, så vil man se suksess. Og det er noe som har vist seg for Dekkonline også. Det hjelper godt å være en profesjonell butikk med kunnskap og ekspertise, og det får man definitivt hos Dekkonline.

Ta også en titt på vilkårene som gjelder for kunder i denne butikken, slik at du er sikker på at du er fornøyd med det du får der, og at du vet hva som gjelder generelt sett. Det tar 7 dager før du får levert hjem dekkene, og selskapet er basert i Tyskland så er vel strengt tatt det ikke så ille faktisk. Det er en grunn til at det er en så populær butikk.

Hvordan du kjøper dekk
Det er mange som er nybegynnere og som kanskje ikke har så mye erfaring med å kjøpe dekk. Hos Dekkonline er det ikke så vanskelig, medt anke på at du kan skrive inn registreringsnummeret på bilen din, så vil alle dekkene tilgjengelig for deg dukke opp. De selger i kategoriene Dekk, Kompletthjul & Felger, Spesialdekk og Motorsykkeldekk. Og det er en enormt stor variasjon i alle disse kategoriene hvor du rimeligvis kan forvente å finne alt du er ute etter, uansett hva det skulle være.

Spesialdekk er sånn sett en veldig interessant kategori, men det er egentlig verdt å ta en god titt på alle de tilgjengelige kategoriene for å få en god oversikt. Sannsynligheten for at du finner akkurat det du er ute etter er høy, og vi anbefaler at du tar en titt. Det er begrenset hvor mye vi kan få inn i en anmeldelse som dette, så det at vi anbefaler Dekkonline er noe du bør ta på alvor sånn sett.

Er du en tidligere kunde der? Fortell oss om det, og om vil anbefale det til andre eller ikke!