Dekkonline Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Dekkonline

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nayeli
Jeg har nylig bestilt dekk til bilen min fra Dekkonline, og jeg må si at jeg er veldig imponert over kundeservicen deres. Fra begynnelsen av opplevelsen var alt veldig enkelt å navigere og forstå p...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Imponerende Kundestøtte fra Dekkonline Title: Anmeldelse av kjøp av billige BilDekk onlinetheless

  Jeg har nylig bestilt dekk til bilen min fra Dekkonline, og jeg må si at jeg er veldig imponert over kundeservicen deres. Fra begynnelsen av opplevelsen var alt veldig enkelt å navigere og forstå på nettsiden deres. Jeg fant raskt de dekkene jeg trengte til en pris som passet budsjettet mitt. Under betalingsprosessen hadde jeg noen spørsmål om fraktalternativer, og kundestøtte var utrolig hjelpsomme og tålmodige mens de svarte på alle spørsmålene mine. De ga meg også noen tips om hvordan man kan ta bedre vare på dekkene mine når jeg får dem. Bestillingen min ble levert innen den angitte tidsrammen, så det tok ikke lang tid før jeg kunne få nye dekk montert på bilen min! Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Dekkonline til alle som trenger nye eller ekstra sett med bildekk - prisen er fantastisk lav sammenliknet med hva du finner andre steder, både online eller offline!


Andre så også på