Dekkonline

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 9
Service 5
Pris 7
Levering 5

Totalt

6.5
50.0% vil kjøpe her igjen

Dekkonline

En omfattende gjennomgang av Dekkonline

Dekkonline er Europas største online dekkforhandler, og det er en gode grunn til det. Med et bredt utvalg, gode priser og en enkel og brukervennlig nettside, er Dekkonline det beste stedet å kjøpe dekk på nett. Enten du trenger vinterdekk, sommerdekk, piggdekk eller dekk til spesialkjøretøy, vil du finne alt du trenger hos Dekkonline.

Et bredt utvalg av dekk

Dekkonline tilbyr et imponerende utvalg av dekk fra de beste produsentene. Uansett hvilket kjøretøy du har, og uansett kjøreforhold, vil du finne dekk som passer perfekt til dine behov. Norden-dekkene er spesielt populære blant nordmenn, og Dekkonline har et stort utvalg av både piggdekk og friksjonsdekk. Hvis du har en elektrisk bil eller en bobil, trenger du spesifikt tilpassede dekk, og Dekkonline har også dekk for disse kjøretøyene.

Gode priser og gode tilbud

En av de beste tingene med Dekkonline er de konkurransedyktig lave prisene. Du kan alltid finne gode tilbud hos Dekkonline, og du kan være sikker på at du får mest mulig verdi for pengene dine. I tillegg til lave priser, tilbyr Dekkonline også gratis frakt på de fleste bestillinger. Det er virkelig en god avtale når du bestiller dekk på nett.

Enkel og brukervennlig nettside

Når det kommer til nettsiden, er Dekkonline virkelig i en klasse for seg selv. Den er enkel å navigere, og du kan enkelt finne dekkene du leter etter. Du kan søke etter dekk etter størrelse eller kjøretøytype, og du kan også bruke deres dekk-rådgivning for å finne de rette dekkene til din bil. Og hvis du har noen spørsmål, er kundeservice alltid tilgjengelig for å hjelpe deg.

"Kvalitet betyr å gjøre det riktig selv når ingen ser" - Henry Ford"

Konklusjon

Dekkonline er rett og slett den beste stedet å kjøpe dekk på nett. Med et bredt utvalg, gode priser og enkel nettsted, vil du ikke finne en bedre online dekkforhandler. Enten du trenger vinterdekk, sommerdekk eller spesialdekk, vil Dekkonline ha alt du trenger. Finn de riktige dekkene for din bil og spar penger ved å handle på Dekkonline.

Skriv en anmeldelse

Er du en fornøyd kunde av Dekkonline? Vi vil gjerne høre fra deg! Vennligst legg igjen en anmeldelse på vår nettside, så vi kan fortsette å tilby den beste service og de beste produktene til våre kunder. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi setter pris på tiden du tar for å dele dine erfaringer. Takk for at du valgte Dekkonline!

Informasjon

Brühlstr. 11
D-30169 Hannover
Brühlstr. 11
Tyskland
dekkonline@delti.com
(0047)21543292

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

N
Nayeli 1 år siden
8.5
Jeg har nylig bestilt dekk til bilen min fra Dekkonline, og jeg må si at jeg er veldig imponert over kundeservicen deres. Fra begynnelsen av opplevelsen var alt veldig enkelt å navigere og f...
T
Tore Stangeland 4 måneder
4.5
Ordrenummer RD 51727395

Fullstendig ubrukelig firma med elendig kunde service.
Bestillingen ble gjort07.nov.2023.
Lageret mottok bestillingen 07.nov.2023.
Mott...

Alle anmeldelser ( 2 )

Imponerende Kundestøtte fra Dekkonline Title: Anmeldelse av kjøp av billige BilDekk onlinetheless

Jeg har nylig bestilt dekk til bilen min fra Dekkonline, og jeg må si at jeg er veldig imponert over kundeservicen deres. Fra begynnelsen av opplevelsen var alt veldig enkelt å navigere og forstå på nettsiden deres. Jeg fant raskt de dekkene jeg trengte til en pris som passet budsjettet mitt. Under betalingsprosessen hadde jeg noen spørsmål om fraktalternativer, og kundestøtte var utrolig hjelpsomme og tålmodige mens de svarte på alle spørsmålene mine. De ga meg også noen tips om hvordan man kan ta bedre vare på dekkene mine når jeg får dem. Bestillingen min ble levert innen den angitte tidsrammen, så det tok ikke lang tid før jeg kunne få nye dekk montert på bilen min! Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Dekkonline til alle som trenger nye eller ekstra sett med bildekk - prisen er fantastisk lav sammenliknet med hva du finner andre steder, både online eller offline!

N
Nayeli 1 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
8
Levering
8
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

2xGoodyear25540R19100VXLWiUltraGripPerformance3

Ordrenummer RD 51727395

Fullstendig ubrukelig firma med elendig kunde service.
Bestillingen ble gjort07.nov.2023.
Lageret mottok bestillingen 07.nov.2023.
Mottok ikke pakken 28.nov.2023, men vare blei returnert til lager. Avbestillings forespørsel for bestillingen blei sendt 04.12.2023 13:41:29 via deres kontaktskjema. Pr 14.01.2024 så er ikke penger returnert. Ingen tilbakemelding fra dekkonline. Håper at Mastercard returnerer pengene

T
Tore Stangeland 4 måneder
Bestille
8
Service
2
Pris
6
Levering
2
Totalt
4.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!