Badnor

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 9
Pris 10
Levering 8

Totalt

9.3
100.0% vil kjøpe her igjen

Badnor

Badnor er et selskap som leverer utstyr til baderommet både til forbrukere, forhandlere og til bedriftskunder. Hvis du vil finne ut hvorfor dette selskapet skiller seg ut, på godt og vondt, bare fortsett å lese. Her kan du finne ut hvilke varer Badnor spesialiserer seg i, og du vil kunne gå gjennom andre brukererfaringer. Om du har handlet hos Badnor er du også hjertelig velkommen til å legge igjen din egen anmeldelse her på ReviewsBird. På denne måten skaper vi sammen en viktig ressurs og de norske forbrukerne får mulighet til å ta gode valg.

Om Badnor

Badnor er en norsk bedrift spesialisert i våtrom og baderomsutstyr. Badnor AS drifter også Spaprodukter.no, som opererer i samme bransje. Selskapet har postadresse i Egersund i Rogaland fylke, og har vært aktivt siden 2016. De leverer direkte til forbrukere og til bedriftskunder som for eksempel bygningsutviklere. Målsettingen deres er å levere kvalitet til gode priser, samt tilby dyktig veiledning til kundene. De tar imot bestillinger i nettbutikken, men også via telefonnummeret 40 04 04 44 eller e-postadressen kundeservice@badnor.no. De har ingen fysiske butikker, og på denne måten satser de på å redusere kostnader maksimalt. Man kan likevel se produktene de tilbyr etter avtale, selv om de ikke har et eget showroom. Dersom man har spesielle ønsker som de ikke har i sortimentet er det mulig å ta en prat med dem, så skaffer de det meste.

Utvalget hos Badnor

Badnor fører kapitalvarer til baderommet. I sortimentet finner man badekar og dusj, VVS-deler, boblebad, servanter, toaletter osv. I tillegg har de et betydelig utvalg av OSO varmtvannsberedere. Dersom man vil gjøre et kupp kan man benytte seg av Outlet-kategorien i nettbutikken, der man kan finne en del varer til sterkt reduserte priser. Når det gjelder andre typer produkter er de forhandlere av Arctic utevarmevarer, som leverer bålbord løsninger i fiberbetong.

Kjøp og levering med Badnor

Når man handler hos Badnor kan man velge henting på lageret i Egersund, eller få varene levert på den avtalte adressen. De aksepterer bankkort, faktura, og delbetalinger. Når man bestiller på telefon eller e-post er det likevel bare mulig å benytte seg av faktura, som må betales før varene sendes ut. Leveringstiden ligger på 1-4 virkedager, men man kan eventuelt avtale et alternativt leveringstidspunkt. Med mindre det dreier seg om små pakker, blir varene utsendt på pall. Prisen varierer med bestillingens dimensjoner og postnummeret som det blir levert til. Transportøren er behjelpelig med å ta varene ut av lastebilen. Artiklene dekkes så klart av transportgaranti, men det er viktig å huske at eventuelle synlige transportskader må bli registrert ved mottak, før man signerer med sjåføren.

Erfaringer med Badnor

Badnor har lang erfaring i bransjen, så de har bygd opp en stor kundebase etter hvert. Er du én av dem? I så fall vil vi gjerne vite mer om erfaringen din med denne leverandøren. Opplevde du å få tilstrekkelig hjelp til bestillingen din? Hvordan ble transporten håndtert? Vi vil gjerne høre hvordan det var å være i kontakt med Badnor, både for bestillinger eller for garantisaker. Fortell oss gjerne i en kommentar som kan hjelpe andre forbrukere.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

M
Morten 1 år siden
10
Veldig profesjonelt og ordentlige varer ??
E
Emma Kiehn 1 år siden
8.5
Jeg kjøpte noen baderomsutstyr fra Badnor og jeg var veldig fornøyd med min erfaring. Nettsiden deres er lett å navigere og har et bredt utvalg av produkter som dusj, badekar, speilskap osv....

Alle anmeldelser ( 2 )

Badekar, dusj og baderomsmøbler

Veldig profesjonelt og ordentlige varer ??

M
Morten 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
10
Ville kjøpe her igjen?

Jeg kjøpte noen baderomsutstyr fra Badnor og jeg var veldig fornøyd med min erfaring. Nettsiden deres er lett å navigere og har et bredt utvalg av produkter som dusj, badekar, speilskap osv. Bestillingen min ble behandlet raskt og produktene var i god stand ved ankomst. Spesielt likte jeg kvaliteten på produktene fra Badnor - alt oppfyller industrikvalitet, noe som gir en fin finish til badet mitt hjemme. Jeg la merke til at de også hadde utendørs spa-utstyr som så flott ut.

E
Emma Kiehn 1 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
10
Levering
6
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!