KitchenTime Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

KitchenTime

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dickens
Jeg kjøpte nylig produkter fra KitchenTime og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse som kunde. Ikke bare har de et stort utvalg av kjøkkenredskaper, men også alt annet du kunne tren...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk opplevelse hos KitchenTime

  Jeg kjøpte nylig produkter fra KitchenTime og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min opplevelse som kunde. Ikke bare har de et stort utvalg av kjøkkenredskaper, men også alt annet du kunne trenge til ditt hjemmekjøkken. De har rask levering, og gratis frakt på bestillinger over 499 NOK gjorde det enkelt å bestille alt jeg trengte uten bekymring for ekstra kostnader. Kundeservicen deres var også imponerende! Jeg hadde noen spørsmål om produktene jeg skulle handle og de besvarte mine spørsmål profesjonelt og hurtig i live-chatten. Det virket tydelig at KitchenTime bryr seg om kundene sine ved å legge stor vekt på serviceopplevelsen deres, følte meg trygg når jeg handlet hos dem. Overall vil jeg definitivt anbefale dette nettstedet for alle som leter etter nye kjøkkenredskaper og utstyr!


Andre så også på