KitchenTime

Alle anmeldelser

KitchenTime

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

KitchenTime

Er du i gang med en oppgradering av kjøkkenet ditt og leter etter det beste stedet for å finne nytt kjøkkenutstyr og kjøkkenredskapet? I dag kan man finne alt man trenger til kjøkkenet på nett fra en og samme forhandler. Dette gjør det lettere for deg når du er ute etter flere artikler slik at du slipper å gå fra butikk til butikk for å få tak i alt. KitchenTime er en populær nettforhandler innen denne kategorien, men hvordan kan du finne ut om dette er en trygg og pålitelig nettbutikk? Her på denne siden deler vi informasjon og kundeanmeldelser om de ulike nettbutikkene slik at du kan finne det beste alternativet for deg!

Om KitchenTime
KitchenTime ble opprinnelig etablert i Sverige av Joel Falck og Anton Malmberg i 2010 under navnet Lykka. Selskapet fikk raskt fotfeste og i 2012 begynte de med utvidelser og bestemte seg for å bytte navn til KitchenTime for å gjøre det enklere for forbrukere å få et inntrykk av konseptet deres ved første blikk. KitchenTime ble registrert som et AS i Norge i 2014 og drives av KitchenTime AB. I følge selskapet selv er de i dag en av Nordens største forhandlere av kjøkkenutstyr og er til stede i flere Europeiske land.

Produkter og tjenester av KitchenTime
Hos KitchenTime finner du en rekke kjøkkenartikler innenfor ulike kategorier. Nettbutikken fører blant annet produkter som gryter, bakeredskaper, interiør, barneartikler, hjemmeelektronikk og hvitevarer fra en rekke kjente merkevarer som Eva Solo, Jamie Oliver og Northern Lightning. I følge selskapet har de Norges største utvalg av kjøkkenartikler og har som mål å tilby varer som gjør at du kan trives på kjøkkenet. Dersom du handler fra denne nettbutikken tilbyr de gratis frakt dersom du handler for en sum over 499kr, om totalsummen er under 499kr kommer det et frakttillegg på 49kr, og hvis beløpet er under 100kr vil fraktbeløpet være 99kr. Selskapet leverer hvor som helst i Norge, men ikke til Svalbard. Når du handler hos KitchenTime har 30 dagers åpent kjøp som vil si at du står fritt til å angre kjøpet og returnere produktet innen denne tidsfristen. Dette firmaet er Trygg e-handel sertifisert som vil si at de følger gitte retningslinjer og regler for varehandel over nett og at de ivaretar dine rettigheter som forbruker. Momsavgiften på 25% inngår i alle prisene som vises på nettsiden. Dersom du ønsker å handle fra denne nettsiden kan det også være lurt å se opp for en rabattkode som kan gi deg ytterligere avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om KitchenTime
For at vi skal kunne hjelpe leserne våre å finne frem til de aller beste nettbutikkene setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse dersom du har benyttet deg av produktene eller tjenestene til KitchenTime. Dersom du kan si noe om bestillingsprosessen, leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen eller andre relevante forhold kan dette være til stor hjelpe for andre når de skal vurdere om de ønsker å handle fra denne nettbutikken. Sett i gang og les og del informasjon og anmeldelser om KitchenTime her!