Nordic Nest Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Nordic Nest

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Arvid Jones
Jeg har nylig handlet hos Nordic Nest og jeg må si at min erfaring var veldig positiv. De hadde et bredt utvalg av interiør i skandinavisk design som virkelig falt i smak hos meg til bra priser - u...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv opplevelse hos Nordic Nest

  Jeg har nylig handlet hos Nordic Nest og jeg må si at min erfaring var veldig positiv. De hadde et bredt utvalg av interiør i skandinavisk design som virkelig falt i smak hos meg til bra priser - uten tollavgift! Leveransen gikk også særdeles raskt, og det at de tilbyr 365 dagers angrerett ga meg trygghet i mitt kjøp. Ikke nok med det, men frakt over 799 kr var også gratis! Det jeg likte spesielt godt med Nordic Nest var deres brukervennlige nettside som gjorde shoppingen enkel og intuitiv. Jeg fant alt jeg lette etter på kort tid og sjekkprosessen var grei. Alt i alt kan jeg trygt anbefale Nordic Nest for alle som ønsker å pynte hjemmet sitt med flotte møbler eller andre fine ting!


Andre så også på