Maxmaling.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Maxmaling.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Doyle
Jeg kjøpte nylig maling fra Maxmaling.no og jeg ble veldig fornøyd med hele opplevelsen. Alt gikk raskt og effektivt, fra å finne rett type maling på nettsiden deres til levering av produktet. Net...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Maxmaling.no - Anbefaler sterkt!

  Jeg kjøpte nylig maling fra Maxmaling.no og jeg ble veldig fornøyd med hele opplevelsen. Alt gikk raskt og effektivt, fra å finne rett type maling på nettsiden deres til levering av produktet. Nettsiden er enkel å navigere med god beskrivelse av produktene de selger. Jeg fant lett frem til det jeg trengte, og det var også flere verktøy i samme sjanger som også kunne kjøpes der. Produktet ble levert innen den angitte tidsrammen og kom i god stand uten noen skader eller feil. Malingen var allerede blandet perfekt slik at jeg klarte å starte prosjektet mitt med en gang. Tjenesten er virkelig imponerende fra start til slutt og jeg vil anbefale Maxmaling.no hvis du leter etter kvalitetsprodukter for veggmaleri-prosjekter eller andre maleoppgaver hjemme.


Andre så også på