Engrospris Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Engrospris

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Johathan Vandervort
Jeg har nylig handlet hos Engrospris og jeg må si at jeg er imponert over deres produkter til hjem og kjøkken. Kvaliteten på produktene var svært høy, enda bedre enn forventet med tanke på de lave ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Engrospris - Imponerende Produkter Til Hjem Og Kjøkken

  Jeg har nylig handlet hos Engrospris og jeg må si at jeg er imponert over deres produkter til hjem og kjøkken. Kvaliteten på produktene var svært høy, enda bedre enn forventet med tanke på de lave prisene. Jeg fant alt jeg trengte i denne nettbutikken, fra kjøkkenutstyr til møbler. Det som også gjorde mitt kundeeventyr enda bedre var den raske leveransen. Produktene ble sendt fra Arendal og ankom min adresse innen kort tid. I tillegg var det også en 14 dagers returrett inkludert, hvilket gir meg god trygghet hvis noen av produktene ikke skulle være som forventet. En annen ting som står ut med Engrospris er deres prisgaranti. Dette gir meg tillit om at jeg alltid kommer å kunne handle her uten å bekymre meg for at andre butikker kanskje selger samme produkter billigere. Alt i alt kan jeg virkelig anbefale Engrospris.no for alle dine behov knyttet til hjemmet eller kjøkkenet ditt!


Andre så også på