Mall of Norway

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 10
Pris 8
Levering 8

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Mall of Norway

Mall of Norway er en spesialbutikk for norske tur og fritidsprodukter. Den retter seg både mot et nasjonalt og et utenlandsk marked. Mall of Norway fremmer den skandinaviske livsstilen og selger typisk norsk turutstyr som termos, mariusgensere, og turklær produsert av anerkjente leverandører.

Dersom du lurer på hva du kan få tak i, og hvordan det er å shoppe hos Mall of Norway, har du kommet til riktig sted. På ReviewsBird tilrettelegger vi for at du skal kunne oppdage utallige bedrifter og fortelle om erfaringen din med dem. Vi bygger kollektiv forbrukerkunnskap, takket være brukerne som besøker oss. Du vil sikkert dra nytte av våre anmeldelser, og du er hjertelig velkommen til å legge igjen dine egne kommentarer!

Om Mall of Norway

Den første butikken til Mall of Norway åpnet i 1994 som en turistbutikk i Flåm, i Aurland Kommune. Det var den lokale Wangen familien som startet opp bedriften, og som fortsatt driver selskapet. Den rettet seg først mot cruiseturister som besøkte fjordene på Sørvestlandet. I dag har de både fysiske lokasjoner og en nettbutikk. Selv om den første nettbutikken ble opprettet i 2016, ble en ny versjon lansert i 2022.

Produktene til Mall of Norway

Hos Mall of Norway kan du finne alt man trenger til den tradisjonelle skandinaviske livsstilen knyttet til turer i naturen. Nettsiden har et stort utvalg av ulltøy og turklær for barn og voksne. Mall of Norway fører mange nordiske merker som er internasjonalt anerkjente, for eksempel Dale of Norway, Fjällrävn, Moomin by Nordic Buddies, Helly Hansen, Woolland, Twentyfour og mange flere. Ellers er det andre produkter i sortimentet fra kvalitetsmerker som ikke er skandinaviske, men som likevel passer til turer i den norske naturen.

Fra Flåm til verden

Som tidligere nevnt mottar Mall of Norway bestillinger fra hele Norge, men også fra utlandet. Ordre som skal leveres nasjonalt blir håndtert av Bring og ankommer innen 5-7 virkedager. DHL Express Worldwide tar seg av internasjonale bestillinger. Gjennom DHL når Mall of Norway ut til de fleste landene i verden, med noen unntak. Mall of Norway har implementert flere betalingsalternativer for internasjonale kunder, samtidig som de har en forenklet universell pris som kompenserer for forskjellige MVA prosenter eller tollavgifter i ulike land. Det vil si at prisen man ser i nettbutikken er den faktiske prisen som kunden betaler. På denne måten slipper utenlandske kjøpere å stresse over eventuelle ekstra kostnader knyttet til toll eller lignende.

Erfaringer med Mall of Norway

Dersom du har handlet hos Mall of Norway, enten fra Norge eller fra utlandet, vil vi gjerne høre om det. Eller kanskje du har vært innom den fysiske butikken i Flåm? I så fall kan det hende at du har sett grunnleggeren Torstein Wangen, som er over 80 og fortsatt liker å jobbe litt i butikken. Fortell oss gjerne om din erfaring med Mall of Norway. Var det en behagelig shoppingopplevelse? Vi vil også høre hvordan det gikk dersom du måtte kansellere en bestilling eller returnere en vare. Hvordan var kommunikasjonen med Mall of Norway i så fall? Legg gjerne igjen en kommentar om opplevelsen din.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

A
Adella Rippin 1 år siden
8.5
Jeg vil gjerne dele min positive opplevelse på Mall of Norway. Som en ivrig turgåer var jeg glad for å finne en norsk spesialbutikk som hadde alt det jeg trengte og mer til! Utvalget av kjen...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk tur-og fritidsbutikk

Jeg vil gjerne dele min positive opplevelse på Mall of Norway. Som en ivrig turgåer var jeg glad for å finne en norsk spesialbutikk som hadde alt det jeg trengte og mer til! Utvalget av kjente merkevarer som Fjällräven, Helly Hansen, Scandinavian Explorer og Dale of Norway var imponerende. Jeg satte også pris på den superrask leveringstjenesten fra Flåm - produktene jeg bestilte ankom i rekordtid. Kundeservicen var også veldig hjelpsomme og besvarte alle mine spørsmål om produktene jeg vurderte å kjøpe. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med mitt kjøp hos Mall of Norway, og vil definitivt handle der igjen når jeg trenger noe til mine utendørs eventyr i fremtiden. Takk for en flott opplevelse!

A
Adella Rippin 1 år siden
Bestille
8
Service
10
Pris
8
Levering
8
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!