Mall of Norway Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Mall of Norway

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Adella Rippin
Jeg vil gjerne dele min positive opplevelse på Mall of Norway. Som en ivrig turgåer var jeg glad for å finne en norsk spesialbutikk som hadde alt det jeg trengte og mer til! Utvalget av kjente merk...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk tur-og fritidsbutikk

  Jeg vil gjerne dele min positive opplevelse på Mall of Norway. Som en ivrig turgåer var jeg glad for å finne en norsk spesialbutikk som hadde alt det jeg trengte og mer til! Utvalget av kjente merkevarer som Fjällräven, Helly Hansen, Scandinavian Explorer og Dale of Norway var imponerende. Jeg satte også pris på den superrask leveringstjenesten fra Flåm - produktene jeg bestilte ankom i rekordtid. Kundeservicen var også veldig hjelpsomme og besvarte alle mine spørsmål om produktene jeg vurderte å kjøpe. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med mitt kjøp hos Mall of Norway, og vil definitivt handle der igjen når jeg trenger noe til mine utendørs eventyr i fremtiden. Takk for en flott opplevelse!


Andre så også på