Soveromsbutikken Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Soveromsbutikken

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

N
Nicklaus Keeling
Jeg har for nylig handlet hos Soveromsbutikken og jeg er veldig fornøyd med produktet mitt. Fra start til slutt var opplevelsen enkel og hyggelig. Bestillingen min ble raskt behandlet, og produkten...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fornøyd Kunde Hos Soveromsbutikken

  Jeg har for nylig handlet hos Soveromsbutikken og jeg er veldig fornøyd med produktet mitt. Fra start til slutt var opplevelsen enkel og hyggelig. Bestillingen min ble raskt behandlet, og produktene mine ble sendt ut samme dag. Jeg satte stor pris på den raske leveringen. Produktene jeg bestilte fra Soveromsbutikken var av god kvalitet, akkurat som beskrevet på nettstedet deres. Jeg liker spesielt godt at de jobber med kjente merkevarer og kan tilby mange forskjellige stiler i interiør-avdelingen sin, noe som gjorde det lett å finne akkurat det jeg lette etter. Kundeservice hos Soveromsbutikken var også fantastisk - de svarte raskt på alle spørsmålene mine og hjalp meg med å velge det perfekte produktet basert på mine behov. Alt i alt hadde jeg en flott opplevelse med å handle fra Soveromsbutikkens nettsted, og vil definitivt anbefale dem videre!


Andre så også på