Foto.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Foto.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Maxime
Jeg nylig kjøpte et kamera fra Foto.no og jeg er så fornøyd med min opplevelse der. De hadde en rekke forskjellige alternativer å velge mellom, som passer til alle prisnivåer og nivå av kompetanse....Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En positiv handelsopplevelse hos Foto.no

  Jeg nylig kjøpte et kamera fra Foto.no og jeg er så fornøyd med min opplevelse der. De hadde en rekke forskjellige alternativer å velge mellom, som passer til alle prisnivåer og nivå av kompetanse. Det var veldig hyggelig å handle på denne nettsiden fordi alt var ordnet i kategorier og lett å navigere. Produktbeskrivelser var svært detaljerte, slik at jeg kunne finne akkurat det jeg lette etter uten problemer. Leveransen gikk også smidig. Jeg fikk meldinger og oppdateringer hele veien om hvor pakken min befant seg, så jeg visste når den ville bli levert hjem til meg. Alt i alt vil jeg anbefale Foto.no til alle som er ute etter å kjøpe fotograferingsutstyr på nettet. Det var en fantastisk opplevelse!


Andre så også på