Designlite Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Designlite

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Schimmel
Jeg har nylig opplevd en fantastisk kundeopplevelse på Designlite! Jeg var på utkikk etter en spesiell designlampe og ble positivt overrasket over det store utvalget de hadde å tilby. Alt fra popul...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Kjøpsopplevelse på Designlite

  Jeg har nylig opplevd en fantastisk kundeopplevelse på Designlite! Jeg var på utkikk etter en spesiell designlampe og ble positivt overrasket over det store utvalget de hadde å tilby. Alt fra populære designere til merker, i ulike prisklasser og beste kvalitet. Jeg fant den perfekte lampen jeg lette etter, og bookingprosessen var rask og enkel. Fraktprosessen var også sømløs - lampen min ankom i god stand innen kort tid. Designlites eksklusive samling av lamper er virkelig imponerende. Jeg måtte ikke engang besøke butikken fysisk for å finne hva jeg trengte - alt kunne gjøres online! Hvis du leter etter en vakker lampe som vil ta interiørdesignet ditt til neste nivå, så bør du absolutt sjekke ut Designlite!


Andre så også på