Designlite

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 8
Levering 8

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

Designlite

Designlite: Lys opp ditt hjem med stil

Designlite er et nettsted som tilbyr et bredt utvalg av designerlamper til markedets beste priser. Her finner du et stort utvalg av lamper fra kjente og ettertraktede merker som Louis Poulsen, Verner Panton og Arne Jacobsen. Med over 35 års erfaring innen salg og behandling av lamper kan du være sikker på å få kompetent veiledning og en fantastisk kjøpsopplevelse hos Designlite.

Et bredt spekter av lamper og tilbehør

Hos Designlite.no vil du finne et bredt spekter av lamper til ethvert rom i huset. Pendler/hengelamper, bordlamper, gulvlamper, vegglamper, taklamper, utelamper, barnelamper, plafonder, spots, lysekroner - vi har alt du trenger for å lys opp ditt hjem med stil. Vi har også et stort utvalg av lyskilder og reservedeler, slik at du enkelt kan finne alt du trenger på ett sted.

En av våre mest solgte lamper er PH-lampen fra Louis Poulsen. Denne tidløse klassikeren er designet av Poul Henningsen og har vært populær i flere tiår. Med sitt karakteristiske og elegante design passer PH-lampen perfekt inn i ethvert interiør. Vi tilbyr også et bredt utvalg av lamper fra andre kjente designere som Arne Jacobsen og Verner Panton.

Velkommen til en verden av designlamper

Designlite ønsker deg velkommen til en verden av designlamper hvor kvalitet og service er i fokus. Vi vet at valget av lamper kan være en viktig del av boliginnredningen, og derfor ønsker vi å gi deg den beste veiledningen slik at du finner den perfekte lampen for ditt hjem. Vi står alltid klare til å hjelpe deg med å finne den rette belysningen til ethvert rom.

Som en ekstra bonus tilbyr Designlite 100% prisgaranti, 100 dagers returrett og fri frakt for bestillinger over 999 kr. Vi har også et bredt utvalg av lyskilder og reservedeler slik at du kan holde dine lamper i god stand. Med vår kompetanse og dedikasjon til å tilby de beste lampene til de beste prisene, kan du være trygg på at du gjør et godt kjøp hos Designlite.

"Lys opp ditt hjem med stil og skap den rette atmosfæren." - Ukjent

Sluttord

Designlite er det ultimate nettstedet for alle dine lampebehov. Med et bredt utvalg av designerlamper fra kjente merker, tilbyr Designlite deg muligheten til å lys opp ditt hjem med stil. Uansett om du er på jakt etter den perfekte pendellampen til stuen, en elegant bordlampe til soverommet eller en moderne utelampe til hagen, finner du det du trenger hos Designlite.

Vi er stolte av å kunne tilby deg ekspertveiledning og en fantastisk kjøpsopplevelse. Vårt erfarne team står klare til å hjelpe deg med å finne den rette lampen for ditt hjem. Med vårt brede utvalg av lamper og tilbehør, kan du være sikker på å finne alt du trenger for å skape den perfekte belysningen i ditt hjem.

Vi vil gjerne høre din mening!

Har du kjøpt en lampe fra Designlite? Vi vil gjerne høre din mening! Besøk vår nettside ReviewsBird og legg igjen en anmeldelse av din erfaring med Designlite. Vi setter stor pris på din tilbakemelding og bruker den til å forbedre vårt tilbud og tjenester. Tusen takk!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

S
Schimmel 1 år siden
8
Jeg har nylig opplevd en fantastisk kundeopplevelse på Designlite! Jeg var på utkikk etter en spesiell designlampe og ble positivt overrasket over det store utvalget de hadde å tilby. Alt fr...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk Kjøpsopplevelse på Designlite

Jeg har nylig opplevd en fantastisk kundeopplevelse på Designlite! Jeg var på utkikk etter en spesiell designlampe og ble positivt overrasket over det store utvalget de hadde å tilby. Alt fra populære designere til merker, i ulike prisklasser og beste kvalitet. Jeg fant den perfekte lampen jeg lette etter, og bookingprosessen var rask og enkel. Fraktprosessen var også sømløs - lampen min ankom i god stand innen kort tid. Designlites eksklusive samling av lamper er virkelig imponerende. Jeg måtte ikke engang besøke butikken fysisk for å finne hva jeg trengte - alt kunne gjøres online! Hvis du leter etter en vakker lampe som vil ta interiørdesignet ditt til neste nivå, så bør du absolutt sjekke ut Designlite!

S
Schimmel 1 år siden
Bestille
6
Service
10
Pris
8
Levering
8
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!