Importpris

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100.0% vil kjøpe her igjen

Importpris

Det er spennende tider for nordmenn når det gjelder hva som er tilgjengelig å kjøpe. Det kommer hele tiden noe nytt og ikke minst noe som er interessant og som vi ikke har sett før. Når det gjelder Importpris er det ikke at du ikke har sett produktene før, det er mer at du ikke har sett dem til disse prisene! Uansett om du har erfaring med det vi beskriver her eller ei, så oppfordrer vi deg til å ta en titt på vår anmeldelse. Vi skal forsøke å forklare deg og gi deg et så godt bilde som mulig på hva Importpris faktisk er, og hvorfor det eventuelt kan være en god side å besøke ofte. Ta en titt her!

Hva du bør vite om Importpris

Dette er et spennende selskap på veldig mange måter, og har ikke minst hatt veldig mye sukess gjennom årene. Det er også et eldre selskap enn man kanskje tror, da det ble startet i 2009. Det gir dem flere år med verdifull erfaring på markedet, hvor de finner ut av hva kunder vil ha, og ikke minst hvordan! Importpris har også gått såpass bra at den har vunnet Gasellepris for årets bedrift flere år på rad, så noe riktig har de definitivt gjort. Det har nok mye med trygghet å gjøre, at kunder vet hva de får der, som igjen er noe av spenningsmomentet. Det er en butikk i stadig utvikling, hvor de har et oppdatert sortiment, og det er noe som kunder liker viser det seg.

Du får det du har bestilt på en god og rask måte, og det er lave fraktpriser. Om du er i nærheten av Fredrikstad har du også muligheten til å hente direkte på lager, noe som kanskje ikke er så dumt, eller hva? Mange muligheter har du i det minste, noe vi liker.

Det store utvalget hos Importpris

Det er her den store styrken til butikken ligger, i at du har så mye å velge mellom. Det er så mange ulike hovedkategorier de selger i at det er vanskelig å få plass til dem alle her. Du har blant annet Bygg & Jernvare, Møbler, Interiør, Helse, Leker og Dyr. Og dette er bare et lite utvalg av det totale sortimentet, for å ikke snakke om flere hundre underkategorier der igjen. Det er gode sjanser for at du finner noe du liker, selv om du kanskje ikke er ute etter noe spesifikt. Og bare det gjør Importpris til en butikk det er verdt å besøke!

Det er det mange som har gjort, og en stor grunn til det er at de har veldig lave priser. Det ligger litt i navnet, men de forsøker virkelig å holde så lave priser som mulig, noe de aller fleste av oss vel er glade for? Derfor er det å anbefale at du ser selv hos butikken for en god utforskning av alt som finnes, vi tror du vil like det, for det gjorde definitivt vi!

Informasjon

Tomteveien 53
1618 Fredrikstad
Tomteveien 53
Norge
kundeservice@importpris.no
69344646

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

T
Tor hansen 10 måneder
10
Veldig fornøyd med hele handelen. vurderer om vi skal ha en hagelounge fra same selskap.

Alle anmeldelser ( 1 )

Sykkel

Veldig fornøyd med hele handelen. vurderer om vi skal ha en hagelounge fra same selskap.

T
Tor hansen 10 måneder
Bestille
10
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
10
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!