Joom

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 3
Pris 5
Levering 2

Totalt

4
100% vil kjøpe her igjen

Joom

Strukturen til detaljhandelstjenester har utviklet seg, spesielt siden de fleste menneskelige aktiviteter og prosesser flyttet inn i det virtuelle og digitale rommet. Folk som ikke kunne holde tritt med dette, innså snart at de nyere innovasjonene forstyrret tjenestene deres, tok over markedet deres og tilbød så mye mer enn de noen gang kunne tilby. Verden har faktisk kommet langt fra da folk bare fikk produkter fra andre land når de reiste. Et av nettbutikkselskapene som fungerer som et virtuelt kjøpesenter hvor en rekke produktkategorier kan fås, er Joom. Men hva slags og hvilken kvalitet på produkter kan fås i denne butikken? Har de en god merittliste? Leverer de bestillingen i tide? Vi foreslår at du leser uavhengige anmeldelser av Joom her for å få tilfredsstillende svar på spørsmålene dine.

Om Joom

Joom er et nettbutikkselskap som hevder å tilby lavprisprodukter til det europeiske markedet. Selskapet ble grunnlagt av Ilya Shirokov i 2016 og har hovedkontor i Riga, Latvia. Selskapet er for tiden aktiv i Frankrike, Tyskland, Italia, Portugal, Polen, Spania, Tyrkia og Storbritannia, mens Russland utgjør 45 prosent av bruttovarene. Joom hevder å tilby en markedsplass med støtte for webversjon; kommunikasjonskanal mellom selgere, kjøpere og bloggere; personalisering av varer og tilbud; og høy kvalitet, pålitelig logistikk.
Bekvemmeligheten som netthandel tilbyr kundene er et viktig salgsargument som nettforhandlere har bygget sine virksomheter rundt, som Joom. Og i motsetning til tidligere år hvor frykten for å tape pengene dine til anonyme nettsider fikk folk til å trekke føttene sine, er det nå sikkerhetskontroller og -balanser, samt en digital løype som kan påvirke salget og troverdigheten til virksomheter som ikke er ansvarlige negativt. Bortsett fra bekvemmelighet, hjelper netthandel kunden med å sammenligne priser ettersom de fleste forhandlere tilbyr et bredt spekter av alternativer og den som best passer budsjettet og funksjonaliteten til kunden vinner. E-handel åpner også kanalen for umiddelbar tilbakemelding, ettersom produkter kan vurderes og evalueres mye lettere fra et hvilket som helst sted enn tidligere.

Produkter og tjenester av Joom

Joom tilbyr elektronikk som mobiltelefoner, hjemmeelektronikk, datamaskiner og mer, i tillegg til sko, kofferter, vesker, klokker, herre- og damegarderobe, hjemmeutstyr, barneklær, smykker, skjønnhets- og helseprodukter. De leverer også komponenter og reservedeler til biler og motorsykler, konstruksjons- og reparasjonsprodukter, hytte- og hageprodukter, sport og fritid, skrivesaker, hobbyer og kreativitet og kjæledyrprodukter. Joom har som mål å tilfredstille sine kunder gjennom sitt sortiment. De jobber stadig med å utvikle seg, og har som mål å vokse til å bli enda større en de er i dag.

Erfaringer med Joom

Har du bestilt et produkt fra Joom tidligere? Hva synes du om kvaliteten og prisen på produktene deres? Hvor lang tid tok det for Joom å levere dine bestilte varer? Hva synes du om returpolitikken deres? Var leveringstjenesten deres tilfredsstillende? Din anmeldelse av selskapets produkter og tjenester vil gi tilbakemelding slik at de kan evaluere og forbedre tjenesteleveransen deres. Potensielle kunder kan også ha stor nytte av innsikten du gir, så vi vil sette stor pris på om du kan legge igjen kommentarer her. Potensielle kunder vil sette pris på at du deler din erfaring i en anmeldelse.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

H
Hans Wiik johansen 1 år siden
5.5
Varene kommer jo ikke. Får hele tiden beskjed om at varen er kommet til Norge, men det kommer ingenting. Dette må være ren svindel og jeg føler meg så dum som har gått på dette.
L
Linda 5 måneder
2.5
Very bad shopping experience. I ordered 6 pieces of clothing, 4 of them took over 2 months and the rest 2 took over 6 months to get to me. All of them are extremely bad quality. The white dr...

Alle anmeldelser ( 2 )

Masse sko. Klær. Accessories

Varene kommer jo ikke. Får hele tiden beskjed om at varen er kommet til Norge, men det kommer ingenting. Dette må være ren svindel og jeg føler meg så dum som har gått på dette.

H
Hans Wiik johansen 1 år siden
Bestille
8
Service
4
Pris
8
Levering
2
Totalt
5.5
Ville kjøpe her igjen?

Clothes

Very bad shopping experience. I ordered 6 pieces of clothing, 4 of them took over 2 months and the rest 2 took over 6 months to get to me. All of them are extremely bad quality. The white dresses and skirt are see through!!! No way to wear them. The jumper has really bad odor which couldn’t be washed off. None of them has any sorts of labels whatsoever! No size label, no brand label, no washing label! I have never ever seen such poorly made products ever! Shocked! And I can’t return them because it passed their return dates due to the late delivery!!!

L
Linda 5 måneder
Bestille
4
Service
2
Pris
2
Levering
2
Totalt
2.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse