Sparmax

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 8
Pris 8
Levering 6

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

Sparmax

Interiøret ditt bør reflektere hvem du er, og det bør være et sted der du føler deg komfortabel og trygg. Det er viktig å velge møbler og dekorasjoner som du liker, og som gjør at ditt hjem føles som et sted du ønsker å være.

Når interiøret er på plass handler det om å ta vare på deg selv både fysisk og psykisk. Det betyr å ha en sunn og balansert livsstil og høre på kroppen når du føler deg stresset eller utbrent. Det er viktig å lære seg å ta en pause og gjøre ting som gir deg glede og ro. Det kan være alt fra å ta et deilig bad til å lage en god middag til deg selv. Les videre hvis du vil lære om en bedrift som leverer nettop på disse punktene.

SparMax AS - fokus på pris

SparMax AS ble etablert i 2005 og holder til i Høneføss på Østlandet, bare en liten biltur fra Oslo. I tillegg til varehus på Hønefoss (ca. 4000 kvadratmeter), har bedriften avdelinger over hele Skandinavia. Omsetningen til selskapet har passert 100 millioner årlig og har vokst sakte men sikkert de siste årene. Denne suksessen er bygget på god infrastruktur og høyt fokus på å kunne levere de laveste prisene på kvalitetsprodukter.

SparMax AS prøver også å gi sine kunder mer enn lav pris på gode produkter. At kundene kjenner de handler fra et firma som er seriøst, med personlig service og rask leveranse. Bedriften har også gode garantivilkår!

Netthandel som gir velvære

Produktutvalget består blant annet av oppblåsbare boblespa - en god en investering i helse og velvære, og noe du kan ha uansett årstid. Høykvalitets dusjer til å skylle vekk hverdagens stress og mas.Husk at den riktige dusjen kan gi deg en følelse av herlig hverdagsluksus! Et annet populært prdukt hos SparMax er massasjestoler. Det er et perfekt møbel for avslapping og avspenning, og er helt overlegen hvis du plages i nakke, ledd og rygg. For profesjonelle miljøer egner også massasjestoler seg godt for å få en pause fra en hektisk arbeidsdag.

Hos Sparmax får du de beste massasjestolen med god massasje til de beste prisene. Det er stor forskjell mellom gode og dårlige stoler - hos Sparmax tenker de kvalitet. Uansett om du er ute etter et deilig bad, en massasje, en god seng å sove i eller noen fine hagemøbler? SparMax har deg dekket.

Har du handlet møbler eller annet interiør hos SparMax ?

Har du vært kunde eller planlegger å bli det hos SparMax? Kjenner du noen som har brukt handlet i dette varehuset? Da vil vi gjerne høre fra deg! Legg gjerne igjen en kort anmeldelse på denne siden. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste produktene og avtalene på nett. Derfor setter vi stor pris på om du skriver noen ord om din erfaring med SparMax. Si gjerne litt om service, kvalitet, pris eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne leverandøren.

Informasjon

Verkstedveien 48
3516 Hønefoss
Verkstedveien 48
Norge
salg@sparmax.no
32121416

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

F
Forrest 1 år siden
8
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å handle på Sparmax.no. Nettsiden har et stort utvalg av bad- og møbelprodukter, og leveringstiden var veldig rask - jeg fikk min bestilling innen tre...

Alle anmeldelser ( 1 )

Min anmeldelse av den fantastiske opplevelsen min hos Sparmax

Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å handle på Sparmax.no. Nettsiden har et stort utvalg av bad- og møbelprodukter, og leveringstiden var veldig rask - jeg fikk min bestilling innen tre dager! Kundeservice var svært imøtekommende og hjelpsomme da jeg hadde noen spørsmål om produktene. Det som skiller Sparmax fra andre nettbutikker er deres fornøyd garanti på 365 dager, noe som gir meg tryggheten i å vite at hvis jeg ikke er helt fornøyd med mine kjøp kan jeg returnere det uten problem. Jeg likte virkelig hvordan nettstedet deres ga detaljert informasjon om hvert produkt, både bilder i høy kvalitet og spesifikasjoner. Dette gjorde meg mer selvsikker når jeg skulle velge hvilke produkter jeg skulle kjøpe. Alt i alt er SparMax en førsteklasses netthandel når det kommer til kvalitet, bredt utvalg av produkter og raske leverings tider. En perfekt løsning for alle dine interiørbehov!

F
Forrest 1 år siden
Bestille
10
Service
8
Pris
8
Levering
6
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse