Mobel24

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Mobel24

Huset ditt skal være et sted hvor du føler deg hjemme. Men du vil ikke føle deg hjemme uten noen møbler for å skape et komfortabelt oppholdsrom. Så hvor kan du finne de beste møblene? Et selskap som tilbyr varer for hvert rom i huset ditt er Mobel24. Men hva blir kvaliteten på stolene deres? Hvor komfortable vil sengene deres være? Vil bordene deres være sterke og holdbare nok til å plasseres i en travel husholdning og vare i årevis? Vil dine belysningsløsninger bli levert før det blir mørkt? Og vil kundeservicen til Mobel24 hjelpe deg når du trenger deres hjelp? Du kan best høre dette fra kunder som allerede har fått en vare fra First Furniture. Les anmeldelsene deres for å undersøke om de er fornøyde med hjemmeutstyret sitt. Deres kommentarer, meninger, vurderinger og erfaringer kan hjelpe deg med å finne ut om Mobel24 kan ha de riktige sofaene med skap for ditt hjem.

Om Mobel24

Mobel24 er en møbelbutikk, som hevder at de ikke har kostbare butikker eller utstillingslokaler, og kombinert med gode innkjøp direkte fra fabrikkene, gjør dette at Mobel24 i dag har noen av de beste prisene på markedet, og de ønsker at det skal komme kunder til gode. Mobel24 setter vår ære i å levere god service, og våre produkter gjennomgår en omfattende kvalitetskontroll. Siden 2003 har Mobel24 beskjeftiget seg med salg av møbler og har oppnådd stor suksess i Norge og i andre europeiske land.

Produkter hos Mobel24

Hos Møbel24.no finner du kvalitetsmøbler til gode priser. Mobel24 har et utvalg av møbler til alle rom, hvor du kan finne et møbel som passer til nettopp din smak og innredningsstil. Uansett om du skal bruke en god og sofa, et spisebord eller entré møbler, så har kanskje Mobel24 det du leter etter. De legger vekt på å tilby møbler i Norge. Det kan de oppnå ved å spare på omkostningene til butikker og salgspersonale. Det betyr ikke at Mobel24 sparer på den gode servicen til deg! Hos dem garanterer de alltid rask levering. Mobel24 vet nemlig at du gjerne vil ha det nye møblet ditt, så du kan begynne å innrede. Leter du etter salg av møbler til lave priser, da kan du sjekke ut Møbel24.no, som hevder å tilby møbler til spottpriser uten å gå på kompromis med kvaliteten. Da vi ikke har fysiske butikker, og sparer derfor på lønninger og husleie. Den besparelsen gjør møblene billigere. Mobel24 har et stort utvalg av møbler i forskjellige stilarter og designs, slik at du kan finne møbler til nettopp boligen din. Hos Mobel24 finner du møbler til salg i alle prisklasser, hvor det også er flotte, gode møbler som ikke tømmer lommeboka. Møbel24.no tilbyr alltid fast lav frakt til hele Norge, og leverer til deg.

Erfaringer med denne nettbutikken

Hvis hjemmet ditt allerede inneholder møbler fra Mobel24, vil vi være takknemlige for å høre om din erfaring. Hvor komfortable er stolene deres? Er bordene deres like solide som annonsert? Og hva er din personlige mening om Mobel24 leveringstjeneste og kundeservice? Fortell oss mer og legg til en anmeldelse.

Informasjon

Nedre Strandgate 80
3012 Drammen
Nedre Strandgate 80
Norge
info@mobel24.no
31015888

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

M
Mohr 1 år siden
9
Min erfaring med Møbel24 har vært utmerket! Jeg bestemte meg for å kjøpe en ny sofa på nettet, og fant denne nettsiden som hadde et stort utvalg av møbler til en rimelig pris. Bestillingen g...

Alle anmeldelser ( 1 )

Tilfredsstilt kunde hos Møbel24 En Imponerende Opplevelse Med Rimelige Og Kompetente Services

Min erfaring med Møbel24 har vært utmerket! Jeg bestemte meg for å kjøpe en ny sofa på nettet, og fant denne nettsiden som hadde et stort utvalg av møbler til en rimelig pris. Bestillingen gikk veldig greit, og jeg ble imponert over hvor raskt leveringen var - sofaen min ankom døren min innen noen få dager. Jeg setter også pris på den fantastiske kundeservicen fra teamet deres. De var alltid tilgjengelige for å hjelpe meg med eventuelle spørsmål eller bekymringer jeg måtte ha om produktet mitt eller fraktprosessen. Totalt sett vil jeg absolutt anbefale Møbel24 til alle som leter etter rimelige og høykvalitetsmøbler online. Tjenestene deres er virkelig upåklagelige i mine øyne!

M
Mohr 1 år siden
Bestille
6
Service
10
Pris
10
Levering
10
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!