Mobel24 Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Mobel24

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Mohr
Min erfaring med Møbel24 har vært utmerket! Jeg bestemte meg for å kjøpe en ny sofa på nettet, og fant denne nettsiden som hadde et stort utvalg av møbler til en rimelig pris. Bestillingen gikk vel...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Tilfredsstilt kunde hos Møbel24 En Imponerende Opplevelse Med Rimelige Og Kompetente Services

  Min erfaring med Møbel24 har vært utmerket! Jeg bestemte meg for å kjøpe en ny sofa på nettet, og fant denne nettsiden som hadde et stort utvalg av møbler til en rimelig pris. Bestillingen gikk veldig greit, og jeg ble imponert over hvor raskt leveringen var - sofaen min ankom døren min innen noen få dager. Jeg setter også pris på den fantastiske kundeservicen fra teamet deres. De var alltid tilgjengelige for å hjelpe meg med eventuelle spørsmål eller bekymringer jeg måtte ha om produktet mitt eller fraktprosessen. Totalt sett vil jeg absolutt anbefale Møbel24 til alle som leter etter rimelige og høykvalitetsmøbler online. Tjenestene deres er virkelig upåklagelige i mine øyne!


Andre så også på