Grønt Fokus Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Grønt Fokus

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dee Schultz
Jeg har nylig kjøpt et drivhus fra Grønt Fokus og jeg må si at jeg er mektig imponert over deres tjenester. Fra start til slutt var prosessen utrolig enkel og effektiv. Først av alt, nettstedet de...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv erfaring med Grønt Fokus

  Jeg har nylig kjøpt et drivhus fra Grønt Fokus og jeg må si at jeg er mektig imponert over deres tjenester. Fra start til slutt var prosessen utrolig enkel og effektiv. Først av alt, nettstedet deres var veldig informativt - det ga meg all informasjonen jeg trengte om produktene deres, slik at jeg kunne velge det beste alternativet for meg selv. Jeg ble også glad for å se at de hadde en rekke ytterdører tilgjengelig i forskjellige stiler og størrelser som passet perfekt til huset mitt. Da jeg bestemte meg for hva jeg ønsket å kjøpe, sørget kundeserviceavdelingen for at hele prosessen gikk knirkefritt. De besvarte alle mine spørsmål raskt og hjalp meg med å legge inn bestillingen min uten problemer. Leveransen kom på den oppgitte datoen, og installasjonsprosessen var også veldig grei takket være instruksjonene som fulgte med pakken. Alt i alt har dette vært en fantastisk opplevelse med Grønt Fokus - de viser virkelig hvorfor de er Norges ledende leverandør av drivhus!


Andre så også på