Grønt Fokus

Alle anmeldelser

Grønt Fokus

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Grønt Fokus

Har du planer om å oppgradere uteplassen? Er du på jakt etter ideer og produkter til en vinterhage eller hagestue? Vi nordmenn tilbringer mye tid hjemme, og med værforholdene vi har er det ikke alltid så lett tilbringe tid utenfor huset. Derfor kan det være svært hyggelig med en uteplass som er tilrettelagt det norske klima. Grønt Fokus er en bedrift som fokuserer på dette, men hvordan vet du om dette er riktig butikk for deg? Her på denne siden kan du lese om andres erfaringer og vurderinger, slik at du enkelt kan finne ut om Grønt Fokus er en trygg og pålitelig netthandel.

Om Grønt Fokus
Grønt Fokus ble etablert i 1992 og startet som et postordreselskap der kunder hovedsakelig kunne bestille drivhus, frø og småplanter. I 2000 ble nettbutikken opprettet, og i 2012 åpnet selskapet sin første fysiske butikk i Kristiansand. I dag har selskapet også butikker på Forus i Stavanger, Alnabru i Oslo, Os i Bergen og et showroom i Drammen. I 2010 tok selskapet Skånska Byggvaror over styringen av Grønt Fokus, men begge bedriftene ble etterhvert kjøpt opp av Byggmax Group.

Produkter og tjenester av Grønt Fokus
Grønt Fokus fører hovedsakelig et sortiment av drivhus, hagestuer og vinterhager. Du kan velge mellom mange ulike størrelser, materialer, stiler og mer. I tillegg til disse tilbyggene fører selskapet også ulike solskjermingsalternativ, anneks og boder, levegger, stiger og stillas, Lekeapparater, Hageprodukter, gjerder og mye mer. Du finner med andre ord det meste til uteplassen. For inspirasjon har nettsiden noe de kaller for hagestueguiden der du kan se alle alternativene for hagestuer, vinter hager og drivhus, og få forslag til hvordan du kan bygge de etter sesong og med massevis av inspirasjonsbilder. Grønt Fokus har også P-merking av produktene sine som vil si at produktet har gjennomgått en rekke tester som sørger for at produktet er trygt og etterkommer alle sikkerhetskrav. Selskapet fokuserer hovedsakelig på kunder som ønsker å gjøre ting selv, som å bygge vinterhagen når den ankommer, eller sette opp drivhuset. De godtar de aller fleste betalingsmetoder og du kan betale på nettsiden med kort, direktebetaling via bank, faktura via collector, collector delbetaling, collector konto og forskuddsfaktura. Grønt Fokus sine leveringstider varierer normalt sett fra 2-4uker dersom varen er på lager. På grunn av størrelsen til produktene har de ikke en fast pris for frakt, prisen blir beregnet ut i fra hvilke produkt du kjøper.

Komplimenter, klager og tips om Grønt Fokus
Har du noen erfaringer med dette selskapet? Dersom du har handlet hos Grønt Fokus eller brukt nettsiden deres setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse! Vi ønsker å hjelpe våre brukere til å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Om du forteller litt om din opplevelse som produkt og kvalitet, leveringstid, service, brukervennlighet og annen relevant informasjon kan du hjelpe noen med å finne ut om dette er en pålitelig og trygg nettside å handle fra. Les og del anmeldelser for å finne frem til de absolutt beste alternativene for netthandel!