Lineahjemme Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lineahjemme

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

D
Dixie
Lineahjemme er en fantastisk nettside hvor jeg fant alt jeg trengte for å innrede hjemmet mitt. Fra gardiner til sengetøy og dekor, hadde de det hele. Jeg ble imponert over deres brede utvalg, rime...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk nettbutikk med bredt utvalg Takk for flotte produkter - Lineahjemme

  Lineahjemme er en fantastisk nettside hvor jeg fant alt jeg trengte for å innrede hjemmet mitt. Fra gardiner til sengetøy og dekor, hadde de det hele. Jeg ble imponert over deres brede utvalg, rimelige priser og raske leveringstid. Jeg satte spesielt pris på de detaljerte produktbeskrivelsene som hjalp meg med å velge riktig størrelse og farge for mine behov. Kvaliteten på produktene var også veldig god i forhold til prisen. Nettstedet var enkelt å navigere gjennom, og kjøpsprosessen var sømløs. Jeg mottok ordrebekreftelse umiddelbart etter at bestillingen min ble plassert, noe som ga meg trygghet om at kjøpet ville gå smertefritt. Jeg vil absolutt anbefale Lineahjemme til alle som ser etter kvalitetsinnredning til rimelige priser!


Andre så også på