Lineahjemme

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 10
Levering 6

Totalt

7.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Lineahjemme

Er det en ting som er mulig i dag så er det at man kan gjøre sitt hjem så fint som mulig. Det finnes så mange butikker som man kan besøke for å kjøpe flotte produkter, og det kommer jo stadig vekk noe nytt. Man har for eksempel en butikk som Lineahjemme, som du kanskje har erfaring med? Om du ikke har det, så oppfordrer vi deg til å ta en titt på vår anmeldelse. Her skal vi forsøke å forklare deg alt du behøver å vite om denne nettbutikken, slik at du vet hva du kan se frem til ved et besøk der. Høres ikke det ut som en god ide? Om du synes det les gjerne videre her, så skal vi hjelpe deg med alt du behøver!

Hva du bør vite om Lineahjemme

Det er mye som er greit å vite om denne butikken, og noe er kanskje viktigere enn annet. Noe av det du bør vite er for eksempel at butikken er svensk. Den har sitt hovedkontor i Borås, men det er dog ikke noe problematisk i det hele tatt. Det er stort sett det samme som om den skulle være norsk, når det gjelder kunders vilkår, rettigheter og lignende. I hvert fall er det ikke noe som bør på noen problemer, og du får en god opplevelse. Det er en grunn til at dette er en butikk med et såpass godt rykte, tross alt, at den har vokst så mye de siste årene.

Lineahjemme ble startet i 2008, og har hatt god tid til å tilpasse seg deres kunder og hvordan markedet ser ut. Det er jo noe vi liker å se, da det gir oss tillitt til det som blir tilbudt. Negativt er det definitivt ikke, og kjøper du for over 699 kroner så får du gratis frakt i tillegg.

Hva du kan kjøpe hos Lineahjemme

Dette er en butikk for hjemmet, noe som innebærer at du kan forvente å finne produkter for å innrede hjemmet, og det alle rom du har. De har produkter som har høy kvalitet og som vil holde lenge etter at du har kjøpt dem. Det betyr jo at du får en god følelse ved bruke, og at du ikke minst sparer penger da du ikke behøver å kjøpe nye sengetøy, eller puter, hele tiden. Med mindre du virkelig vil det da, noe som mange gjør!

Ta bare en titt på kategoriene de selger i for å forstå hvor mye de faktisk dekker, og hvor mye ulikt du kan finne hos Lineahjemme. Det er for mye til at vi kan dekke alt her, men i tillegg til å ha produkter til alle rom, så har de det også for kjøkkenet, og en egen kategori for belysning. Det er verdt å ta en titt på, da du vil få mye ut av det. Det er klart, Lineahjemme har ikke de billigste produktene, men det er som sagt verdt pengene du betaler. Det skal vi nesten garantere deg!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

D
Dixie 1 år siden
7.5
Lineahjemme er en fantastisk nettside hvor jeg fant alt jeg trengte for å innrede hjemmet mitt. Fra gardiner til sengetøy og dekor, hadde de det hele. Jeg ble imponert over deres brede utval...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastisk nettbutikk med bredt utvalg Takk for flotte produkter - Lineahjemme

Lineahjemme er en fantastisk nettside hvor jeg fant alt jeg trengte for å innrede hjemmet mitt. Fra gardiner til sengetøy og dekor, hadde de det hele. Jeg ble imponert over deres brede utvalg, rimelige priser og raske leveringstid. Jeg satte spesielt pris på de detaljerte produktbeskrivelsene som hjalp meg med å velge riktig størrelse og farge for mine behov. Kvaliteten på produktene var også veldig god i forhold til prisen. Nettstedet var enkelt å navigere gjennom, og kjøpsprosessen var sømløs. Jeg mottok ordrebekreftelse umiddelbart etter at bestillingen min ble plassert, noe som ga meg trygghet om at kjøpet ville gå smertefritt. Jeg vil absolutt anbefale Lineahjemme til alle som ser etter kvalitetsinnredning til rimelige priser!

D
Dixie 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
10
Levering
6
Totalt
7.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!