Plakatbar Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Plakatbar

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Auer
Jeg kjøpte nylig noen plakater hos Plakatbar og jeg er utrolig fornøyd med produktene! Jeg fant flere fine design på nettbutikken som passet perfekt til mitt hjem. Bestillingen gikk glatt og leveri...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Plakater i særklasse hos Plakatbar.no

  Jeg kjøpte nylig noen plakater hos Plakatbar og jeg er utrolig fornøyd med produktene! Jeg fant flere fine design på nettbutikken som passet perfekt til mitt hjem. Bestillingen gikk glatt og leveringen var rask. Kvaliteten på plakatene er førsteklasses, og de virkelig skiller seg ut når det kommer til farger og design. De har et stort utvalg av alternative posters som passer enhver smak eller stil. Plakatbars kundeservice var også fantastisk. De svarte umiddelbart på mine spørsmål da jeg trengte hjelp, noe som gjorde opplevelsen enda bedre. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale å handle hos Plakatbar, både for deres høykvalitetsprodukter og gode kundeserviceopplevelse.


Andre så også på