Sweef

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 8
Levering 8

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Sweef

Leter du etter nye møbler men er usikker på hvor du skal starte? Perfekt, da kan du sjekke ut hva Sweef har å tilby. De er en møbelbedrift som har en lang og solid lidenskap for både interiør og møbler og du kan lese mer om dem her.

For å ha en stadig større sjanse for å bli fornøyd når du handler på nettbutikker, bør du alltid huske å lese anmeldelser av tidligere kunder først. Anmeldelser kan leses gratis her på ReviewsBird, i dette tilfellet om Sweef. På denne måten kan du gjøre en velinformert valg.

Informasjon om Sweef

Sweef eller «Swedish E-Furniture» som firmanavnet er forkortet fra, er en e-handelsbutikk som har vært i drift siden 2011. Målet deres det siste tiåret har vært å tilby kvalitetsmøbler til uslåelige priser. I tillegg til nettbutikken deres driver de også et Showroom som ligger i Stockholm som både privatpersoner og bedrifter kan besøke for å se hvordan produktene selskapet sier ser ut i virkeligheten. Alle møblene som Sweef selger har de selv prøvd og valgt ut, slik at de kan forsikre seg om at de er fornøyde med alt de leverer til kundene sine.

På Sweefs nettsider kan du lese mer om hvordan en vanlig hverdag på kontoret ser ut for dem og hvilke verdier de har på en arbeidsplass, men du kan også lese mer om hvordan de gjør for å ha minst mulig klimapåvirkning noe som blir stadig mer og mer relevant.

Hva tilbyr Sweef?

Inne i nettbutikken har alle møbler blitt delt inn i kategorier og de selger produkter som: sofaer, bord og salongbord, senger og sengegavler og mye mer. For de som ikke er ute etter møbler, selger de også interiørprodukter som hundesenger, malerier og kunst samt tepper. Når en bestilling legges inn må kunden selvsagt fylle ut hvor de vil ha produktene sine levert, og leveringstiden varierer avhengig av hvor i Sverige kunden bor. Ved enkelte leveringssteder har kunden mulighet til å legge til andre tjenester som bærehjelp, men dette kan sees før en bestilling gjennomføres. Kunden har også mulighet til å hente pakken sin enten fra lageret eller Sweef sitt utstillingsrom, dette er også noe som må fylles ut ved bestilling. Sweef leverer også sine produkter til andre land, men avgiftene er annerledes enn i Sverige.

Sweefs kundeservice kan nås både via e-post og på telefon, men har du spørsmål om frakten, produktene eller pleierådene kan du begynne å lese gjennom all informasjon som allerede ligger på nettsiden. Alle som ønsker å motta interiørinspirasjon direkte på epost kan følge nyhetsbrevet deres.

Tanker og anmeldelser om Sweef

Er du en person som har vært kunde hos Sweef? Synes du produktene er verdt prisen, er de virkelig av høy kvalitet og har de et bredt utvalg eller ikke? Del dine erfaringer med Sweef og deres møbler for å gjøre shopping enklere for fremtidige kunder. Her på ReviewsBird ønsker vi å sørge for å samle ærlige og uavhengige anmeldelser, erfaringer og opplevelser, og vi vil mer enn gjerne ha din anmeldelse her på siden.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

R
Rahsaan Jacobson 1 år siden
9
Jeg ble nylig kjent med Sweef, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Jeg bestilte en sofa fra nettsiden deres, og den kom raskt hjem til meg uten noe stress eller problemer...

Alle anmeldelser ( 1 )

Sweef - Komfortable sofaer til lave priser!

Jeg ble nylig kjent med Sweef, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Jeg bestilte en sofa fra nettsiden deres, og den kom raskt hjem til meg uten noe stress eller problemer. Sofaen var i fantastisk kvalitet, og det har virkelig gjort en forskjell i stuen min. Det som skiller Sweef fra andre møbelbutikker på nettet, er definitivt prisene de tilbyr. Det var mye billigere å handle hos dem enn å kjøpe en liknende sofa fra et annet møbelsted. Jeg kunne spare penger uten at det gikk utover kvaliteten. Kundeservicen var også imponerende - når jeg hadde spørsmål om produktene eller leveringsprosessen så fikk jeg alltid svar innen rimelig tid av en kunnskapsrik person som hadde gode svar på mine spørsmål. For alle som leter etter nye møbler av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, vil jeg absolutt anbefales Sweef!

R
Rahsaan Jacobson 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
8
Levering
8
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!