Sweef Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Sweef

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Rahsaan Jacobson
Jeg ble nylig kjent med Sweef, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Jeg bestilte en sofa fra nettsiden deres, og den kom raskt hjem til meg uten noe stress eller problemer. Sofae...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Sweef - Komfortable sofaer til lave priser!

  Jeg ble nylig kjent med Sweef, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med min erfaring. Jeg bestilte en sofa fra nettsiden deres, og den kom raskt hjem til meg uten noe stress eller problemer. Sofaen var i fantastisk kvalitet, og det har virkelig gjort en forskjell i stuen min. Det som skiller Sweef fra andre møbelbutikker på nettet, er definitivt prisene de tilbyr. Det var mye billigere å handle hos dem enn å kjøpe en liknende sofa fra et annet møbelsted. Jeg kunne spare penger uten at det gikk utover kvaliteten. Kundeservicen var også imponerende - når jeg hadde spørsmål om produktene eller leveringsprosessen så fikk jeg alltid svar innen rimelig tid av en kunnskapsrik person som hadde gode svar på mine spørsmål. For alle som leter etter nye møbler av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, vil jeg absolutt anbefales Sweef!


Andre så også på