RugVista Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

RugVista

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Conroy
Jeg har nylig kjøpt et teppe fra RugVista og jeg er veldig fornøyd med kundeservicen deres. De var svært hjelpsomme da jeg hadde spørsmål om produktene, og selv om det var enkelte språkbarrierer så...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En Vellykket Opplevelse Hos RugVista

  Jeg har nylig kjøpt et teppe fra RugVista og jeg er veldig fornøyd med kundeservicen deres. De var svært hjelpsomme da jeg hadde spørsmål om produktene, og selv om det var enkelte språkbarrierer så fikk vi kommunisert godt sammen. Jeg ble imponert over utvalget av tepper de tilbyr, både håndlagde og maskinknyttede. Da jeg mottok teppet mitt var det i veldig god stand. Kvaliteten på produktet var høy og levde opp til mine forventninger. Selv om prisen på teppene hos RugVista er relativt lav, følte jeg ikke at kvaliteten ble ofret. Alt i alt så vil jeg si at min erfaring med RugVista har vært positiv. Deres brede utvalg av produkter samt deres gode kundeservice gjorde denne opplevelsen verdt å skrive hjem om.


Andre så også på