RugVista

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 8
Levering 8

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

RugVista

Et teppe kan forhindre at du får kalde føtter mens du går barbeint i stua eller på soverommet. En annen fordel med et teppe er at de kan være en vakker del av innredningen din. Men hvor finner du de beste teppene? Et selskap som selger tepper du kanskje vil like er RugVista. Men hvilken kvalitet vil teppene egentlig ha? Vil teppene deres se bra ut i gangen din? Vil de teppene deres virke for raggete? Vil det ta lang tid før RugVistas leveringstjeneste å sende deg det vanlige teppet ditt? Og hva slags kundeservice vil de yte hvis det runde teppet ditt viser seg å være firkantet eller trekantformet? De eneste kundene som kan fortelle deg mer om disse sakene er ekte kunder av RugVista. Les anmeldelsene deres fylt med deres meninger, vurderinger, erfaringer og kommentarer for å undersøke om RugVista er en butikk du ønsker å besøke.

Om RugVista

RugVista hevder å være Europas ledende teppeforhandler på nett, og er et selskap som ble grunnlagt i 2005. Siden har de fokusert på å levere en problemfri nettbasert kjøpsopplevelse med fantastiske, tepper i høy kvalitet til gode priser. I dag er RugVista Europas ledende teppeforhandler på nett, og de har over 30 000 produkter fra tradisjonelle håndknyttede, orientalske tepper til trendy maskinvevde tepper. RugVista er en del av RugVista AB som driver to merker, som inkluderer RugVista og CarpetVista, og deres hovedkontoret ligger i Malmö, Sverige. Bedriften har 75 personer som jobber hos dem. Bedriften vurderer og kjøper tepper fra hele verden. Dette gjør de for å kunne forutsi trender og delta i en tillitsskapende forhandlingsprosess, som videre skal sikre produktleveranser til rett tid. Dette ser de på som en nøkkelkomponent i selskapets daglige oppgaver. Sammen hevder de å gi verden slitesterke tepper i vakkert design, av utmerket kvalitet og til god pris. Bedriftskulturen deres går ut på er å tiltrekke, motivere og beholde ekstraordinære og kreative mennesker. De har forpliktet seg til å rekruttere de mest kvalifiserte personene uavhengig av bakgrunn eller personlige preferanser. Å starte din karriere hos oss betyr å plassere deg selv i et internasjonalt miljø og en vågal og engasjerende bedriftskultur.

Produkter hos RugVista

Teppene fra Modern Rugs kan bestilles via deres hjemmeside. Bare velg favorittteppet ditt og legg det i din digitale handlekurv. I noen tilfeller er det mulig å bestille et teppe i tilpasset størrelse. Når du har gjort ditt valg og fullført betalingen, tilbyr RugVista sin leveringstjeneste å sende matten, skinnet eller teppet direkte hjem til deg. RugVista har også en kundeservice som er villig til å svare på spørsmålene dine eller løse problemet ditt.

Erfaringer med RugVista

Har du dekorert stuen, badet, soverommet eller gangen allerede et teppe fra RugVista? Enten hele sittehjørnet ditt har blitt omsluttet av et stort teppe eller det bare er et lite tepp i gangen eller badet ditt, vil vi gjerne høre mer om din erfaring med dette selskapet. Er teppene så myke som du forventet? Hvor lenge holder mattene og teppene seg like vakre som de var da du mottok dem. Hvor raskt leverte deres kundeservice det moderne teppet ditt? Og hva slags kundeservice gir denne butikken? Skriv en anmeldelse og fortell oss hva du egentlig synes om RugVista.

Informasjon

Ringugnsgatan 11
216 16 Malmö
Ringugnsgatan 11
Sverige
info@rugvista.com
+4723960201

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

C
Conroy 1 år siden
8
Jeg har nylig kjøpt et teppe fra RugVista og jeg er veldig fornøyd med kundeservicen deres. De var svært hjelpsomme da jeg hadde spørsmål om produktene, og selv om det var enkelte språkbarri...

Alle anmeldelser ( 1 )

En Vellykket Opplevelse Hos RugVista

Jeg har nylig kjøpt et teppe fra RugVista og jeg er veldig fornøyd med kundeservicen deres. De var svært hjelpsomme da jeg hadde spørsmål om produktene, og selv om det var enkelte språkbarrierer så fikk vi kommunisert godt sammen. Jeg ble imponert over utvalget av tepper de tilbyr, både håndlagde og maskinknyttede. Da jeg mottok teppet mitt var det i veldig god stand. Kvaliteten på produktet var høy og levde opp til mine forventninger. Selv om prisen på teppene hos RugVista er relativt lav, følte jeg ikke at kvaliteten ble ofret. Alt i alt så vil jeg si at min erfaring med RugVista har vært positiv. Deres brede utvalg av produkter samt deres gode kundeservice gjorde denne opplevelsen verdt å skrive hjem om.

C
Conroy 1 år siden
Bestille
6
Service
10
Pris
8
Levering
8
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!